*Nettavisen* Sport.

Hevder Solskjær henter United-spiller

FORSTERKER: Ole Gunnar Solskjær er i full gang med forberedelsene til neste sesong, og forsterker trolig stallen med Federico Macheda. Foto: Paul Ellis (Afp)

Federico Macheda signerer etter alt å dømme for Cardiff på mandag.

25.05.14 13:37

Etter det fantastiske innhoppet i 2009, hvor Federico Macheda avgjorde til 3-2 mot Aston Villa og langt på sikret ligagullet for Manchester United, har det siden gått tråere for den nå 22 år gamle italieneren.

Utlån til Sampdoria, Stuttgart, Doncaster og Birmingham har ikke hjulpet kulthelten noe nærmere ytterligere førstelagsfotball på Old Trafford, og nå tyder alt på at Ole Gunnar Solskjærs Cardiff blir neste stopp.

Det skriver i hvert fall Sunday Peoples fotballsjef Steve Bates, som også er styreformann i engelske fotballjournalisters landsforbund. Han jobber tett på engelsk fotball hver eneste dag, og mannen er absolutt verdt å lytte til. Tidligere har han avslørt nyheten om at Roy Hodgson ble ny England-sjef, i tillegg til et lass av andre nyheter opp gjennom årene.

Bates hevder at Macheda, som er på utgående kontrakt med Manchester United, skal på medisinsk sjekk i Cardiff i morgen, mandag, og at han vil signere kontrakt med waliserne etter det.

Macheda selv sier at han behøver fast førstelagsfotball for å utvikle seg videre.

- Det har vært fantastisk å være i Manchester United, men hvis man ikke får spille er det bedre å dra et annet sted for å få fart på karrieren.

Klikk på bildet for å forstørre.

KULTHELT: Federico Macheda bidro ikke med allverden i United-trøya, men 3-2-scoringen mot Aston Villa har brent seg fast i minnet hos mange av klubbens supportere. Foto: Getty Images / All Over Press


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag