Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder United forhandler om Willian-overgang

VIL HENTE GAMMEL KJENNING: José Mourinho skal være i ferd med å hente Chelseas Willian til Manchester United.
VIL HENTE GAMMEL KJENNING: José Mourinho skal være i ferd med å hente Chelseas Willian til Manchester United. Foto: Martin Rickett (AP / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Chelsea-profilen kan være på vei til rivalklubben.

Det er Manchester Evening News (MEN) som onsdag melder at Manchester United skal være i samtaler med Chelsea-spilleren Willian (29).

Brasilianerens representanter skal ha holdt samtaler med United-ledelsen denne måneden og Old Trafford-klubben skal ha et håp om å sluttføre en overgang for kantspilleren i løpet av mai, skriver lokalavisen videre.

Det var nåværende United-sjef José Mourinho som hentet Willian til Premier League og Chelsea i 2013 og brassen var en svært viktig mann da Mourinho ledet de blå fra London til ligatittelen i 2015.

Willian blir sett på som en spillertype som passer perfekt inn i måten Mourinho ønsker å spille på og ifølge avisen skal portugiseren allerede i 2016 ha gjort et forsøk på å hente brasilianeren til United.

Klubben ble også koblet med 29-åringen sist sommer, men valgte da å fokusere på Inters Ivan Perisic, en overgang som det ble aldri noe av.

SAMMEN I CHELSEA: Willian og José Mourinho.

Willians kontrakt med Chelsea løper ut i 2020 og slik sett må United trolig bla opp en god slump penger for å sikre seg spilleren.

29-åringen representeres av den omstridte agenten Kia Joorabchian, som tidligere jobbet med Carlos Tevez da han gikk til United i 2009.

Mourinho har uttalt at han ikke har planer om å signere noen offensive spillere i sommer, men skulle muligheten til å hente Willian by seg, skal United-manageren være villig til å gjøre et unntak, ifølge MEN.

Portugiseren mener at dagens tropp mangler en skikkelig høyreving og har sett at både Jesse Lingard og Juan Mata passer bedre inn mer sentralt.

Hverken Anthony Martial eller Marcus Rashford har heller vist seg som solide alternativ når de har blitt dyttet ut på Uniteds høyrekant.

Willian fyller 30 år i desember og blir sett på som en perfekt kandidat til å fylle høyrevingplassen fram til unggutten Tahith Chong blir moden for oppgaven. Stortalentet spiller i dag på Uniteds U23-lag.

Når det gjelder Willian så startet han karrieren i Corinthians i hjemlandet Brasil, før han dro til Sjakhtar Donetsk i 2007. Han var en kort periode innom Anzji i Russland, før han kom til Chelsea sommeren 2013.

Samme sommer som han til slutt endte opp i Chelsea, var han også sterkt koblet til både Liverpool og Tottenham.

P.S. Også sist sommer hentet Mourinho inn en av sine trofaste menn fra Chelsea-tiden, da Nemanja Matic ble Manchester United-spiller.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!