RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder United vil hente VM-stjerne

MED GRUNN TIL Å SMILE: Juan Cuadrado kan trolig velge sin neste arbeidsgiver fra øverste hylle i Fotball-Europa.
MED GRUNN TIL Å SMILE: Juan Cuadrado kan trolig velge sin neste arbeidsgiver fra øverste hylle i Fotball-Europa. Foto: Raul Arboleda (Afp / NTB scanpix)
Er verdsatt til 420 millioner kroner.

Juan Cuadrado imponerte mange under VM-sluttspillet i Brasil i sommer og mannen fra Colombia har blitt heftig omtalt på ryktebørsen siden det.

Barcelona har lenge vært på jakt etter den nåværende Fiorentina-spilleren, men også andre klubber har meldt sin interesse for kantspilleren.

Nå melder den italienske journalisten Gianluca Di Marzio at Manchester United gjør seg klar til å gi bud på spilleren. Fiorentina ønsker 50 millioner euro.

Det tilsvarer rundt 420 millioner norske kroner. United skal ifølge Di Marzio være villig til å tilby italienerne 40 millioner euro, pluss bonuser for Cuadrado.

Barcelona skal også fortsatt være interessert, men er avhengig av å få solgt Dani Alves før et offisielt bud kan komme på bordet. United håper å utnytte nettopp dette og snappe opp 26-åringen foran nesa på spanjolene.

Manchester United-sjef Louis van Gaal ble spurt om Cuadrado etter at hans menn slo Liverpool 3-1 natt til tirsdag og løftet sesongens første trofé.

- Jeg kan ikke si noe om Cuadrado. Da øker prisen hans, sa van Gaal.

Cuadrado kom til Fiorentina i 2012 og har tidligere spilt for Udinese og Independiente Medellin. Han har også vært utlånt til Lecce.

26-åringen har over 30 landskamper for Colombia.

Di Marzio er regnet som én av de mest troverdige journalistene når det kommer til overganger og har tidligere vært først ute med en rekke nyheter.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere