RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hevder Wenger forlater Arsenal

Foto: Getty Images / All Over Press
Sist oppdatert:
Europeisk toppklubb ønsker å sikre seg franskmannen i sommer.

Etter 17 år som manager for Arsenal, kan det nå gå mot slutten for Arsène Wenger.

Det hevder i alle fall den franske avisen Le Parisien, som skriver at franskmannen vil returnere til hjemlandet og lede Paris Saint-Germain neste sesong.

Det er stor usikkerhet rundt Carlo Ancelottis framtid i den franske storklubben, og både Wenger og José Mourinho har blitt nevnt som mulige arvtakere.

Etter helgens 1-1-kamp mot Manchester United, sa imidlertid Wenger at han ikke tenkter lenger fram enn neste kamp.

- For det første, så vet jeg ikke så veldig mye om det som blir sagt om meg. Jeg konsentrerer meg bare om neste kamp og neste sesong. Når kontrakten min går ut, vil jeg se hva jeg gjør. Jeg har aldri brutt en kontrakt, og jeg kan ikke se hva som kan endre det i min alder, uttalte Wenger.

Ifølge Le Parisien er Paris Saint-Germains eiere likevel optimistiske med tanke på å kjøpe fri Wenger fra kontrakten med London-klubben i sommer og skal møte 63-åringen neste uke.

Skulle Wenger forsvinne fra Emirates i sommer, mener The Telegraph at Dennis Bergkamp, Jürgen Klopp, David Moyes og Joachim Löw er mulige erstattere.

Klubben har ikke vunnet en tittel siden 2005, og til tross for Wengers økonomisk fornuftige ledelse, begynner mange Gunners-fans nå å bli utålmodige.

For øyeblikket ligger Arsenal på fjerdeplass i Premier League og kjemper med London-rivalene Tottenham og Chelsea om en plass i neste års Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere