Det er den britiske avisen The Mirror som hevder at den avtroppende Arsenal-manageren har fått et svært lukrativt tilbud fra en kinesisk klubb.

68-åringen skal ha blitt overøst med tilbud etter at det forrige uke ble kjent at han gir seg i Arsenal etter inneværende sesong.

Det største tilbudet kommer fra Kina, hvor Wenger ifølge avisen har blitt tilbudt en lønn som er høyere enn Marcelo Lippis vanvittige innkomst i samme land.

Italieneren, som ledet moderlandet til VM-gull i 2006, innkasserer i underkant av 260 millioner kroner årlig som trener for det kinesiske landslaget.

Dersom rapportene stemmer, og Wenger velger å takke ja til tilbudet, vil han mer enn tredoble lønnen hadde hadde i Arsenal på 86 millioner kroner årlig.

Ifølge The Mirror er imidlertid Wenger lysten på en jobb i Frankrike eller Spania, og aller helst vil han jobbe med en klubb med stort potensial til å utvikle seg.

Paris Saint-Germain er interessert i å hente 68-åringen som direktør og bindeledd mellom Thomas Tuchel, som ligger an til å bli ansatt som trener i PSG, og klubbens eier Nasser Al-Khelaifi, hevder avisen.

Wenger skal selv ønske å fortsette det daglige arbeidet på feltet, tett på spillerne.

Luis Enrique er for tiden bookmakernes favoritt til å ta over jobben etter Wenger, tett fulgt av italienerne Massimiliano Allegri og Carlo Ancelotti.