RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høgli har tre alternativer

Foto: Paul Weaver (Nettavisen)
Sist oppdatert:
- To av de er mer aktuelle, sier landslagsbacken.

Tom Høgli er bare noen uker fra å ta en avgjørelse om fotballframtiden sin. Det sier landslagsbacken til NRK.

- Det er på tide å stake ut kursen videre. Jeg håper å gjøre det kjapt etter nyttår og få det ut av verden for å kunne fokusere på siste halvdel av sesongen i Brugge, sier Høgli.

Det er tre alternativer: Å forlenge kontrakten med Brugge, å gå kontrakttiden ut og gå gratis til en annen utenlandsk klubb til sommeren, eller å vende tilbake til Norge. I så fall blir det trolig til Tromsø.

- Akkurat nå er de to første alternativene mest aktuelle, sier Høgli til NRK.

- Jeg har det fint der jeg er nå, og det er trygt og godt. Men et klubbskifte gir en ny utfordring og sjansen til å prøve noe nytt.

Høgli sier at magefølelsen vil avgjøre.

Det er en seriekamp igjen før den korte vinterpausen i Belgia. Kampen mot Waasland-Beveren 2. juledag må Høgli stå over etter at han ble utvist for første gang i karrieren. Et høyt spark traff en Gent-spiller i hodet.

- Jeg aksepterer det røde kortet. Det var farlig spill, og jeg må bare ta straffen når jeg var så uheldig å treffe motspilleren i hodet. Men tilsiktet var det ikke, sier Høgli til NRK. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere