RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Denis Doyle / Getty Images

Higuaín scoret tre - igjen

Sist oppdatert:
Argentineren viser gamle takter etter ryggproblemene.

R. MADRID - REAL BETIS 4-1:

Gonzalo Higuaín innledet forrige sesong forrykende og scoret på bestilling for et tittelsultent Real Madrid.

En skade i ryggen satt imidlertid en tidlig stopper på sesongen for den målfarlige spissen. Det kan fort ha kostet Real Madrid flere viktige poeng i den tøffe kampen om seriegullet.

Higuaín endte på ti seriescoringer i fjorårssesongen, men kunne fort ha klart bortimot det dobbelte dersom han ikke hadde måttet legge seg på operasjonsbordet tidlig i januar.

Spissen gjorde comeback etter skaden i slutten av april, men klarte ikke å ta seg opp på samme nivå som tidligere i sesongen. Denne høsten har derimot alt fungert mye bedre.

Tre hattrick på to uker
Etter å ha scoret sitt tredje hattrick på fire kamper ser spissen ut til å ha lagt alle problemene bak seg.

Lørdag fant José Mourinhos førstevalg som spydspiss igjen veien til målet tre ganger. Higuaín noterte seg for hattrick også mot Espanyol før landskampspausen, og plusset på med samme antall mål for Argentina mot Chile for en uke siden.

- Disse hatrickene er gode minner å ta med seg etter at jeg legger opp. Det vil også være hyggelig å huske på siden jeg har slitt med skaden som var veldig tøft for meg, sier storscoreren til Real Madrids nettsted.

Real Betis, som startet sesongen overraskende bra, kunne ikke matche Real Madrid på Santiago Bernabéu.

I alle fall ikke etter at den målløse førsteomgangen var ferdigspilt. Mye av årsaken var Higuaíns evne til å dukke opp på rett sted når hovedstadslaget trengte det.

Pangstart på andreomgangen
Higuaín startet andre halvdel av kampen med å sende vertene foran før Kaká doblet ledelsen.

Betis' Jorge Molina reduserte midtveis i omgangen, men bare minuttet etter hadde Higuaín ordnet 3-1. Argentineren fullførte sitt hattrick med å score enda en gang bare tre minutter senere. Begge de to siste målene kom etter pasning fra landsmannen Ángel Di María.

Med lørdagens hattrick er Higuaín oppe i åtte seriescoringer for de hvite så langt i høst.

Barcelona holder stand
Tabelltoppen tilhører imidlertid fortsatt erkerival Barcelona. Lionel Messi, en annen svært målfarlig argentiner, spiller nemlig for katalanerne og sørget for to nye mål i 3-0-seieren over Racing Santander på Camp Nou.

Xavi scoret det andre målet for Barcelona som topper Primera Division med 17 poeng etter sju kamper. Real Madrid følger ett poeng bak. Valencia-laget Levante kan ta seg opp på like mange poeng som Barcelona med seier i hjemme mot Málaga søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere