RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
GIKK I BAKKEN: Moldes Tommy Høiland gikk i bakken i duell med Aksel Berget Skjølsvik. Skjølsvik ble utvist etter denne situasjonen.
GIKK I BAKKEN: Moldes Tommy Høiland gikk i bakken i duell med Aksel Berget Skjølsvik. Skjølsvik ble utvist etter denne situasjonen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Høiland: - Jeg er lur!

Sist oppdatert:
Tommy Høiland om situasjonen som ga Aksel Berget Skjølsvik rødt kort.

MOLDE – SANDNES ULF 3-1:

MOLDE (Nettavisen): Tommy Høiland herjet i sommervarmen på Aker Stadion.

Molde fikk muligheten til å ta et stort steg på veien mot seriegull, og de lot seg ikke be to ganger da nedrykkstruede Sandnes Ulf kom på besøk. Det ble til slutt en komfortabel seier, etter en omdiskutert utvisning av Sandnes Ulf sin kaptein.

- Det er urutinert av han
I det 61. minutt havnet dommer Anders Johansen i fokus da Tommy Høiland ble spilt fri i bakrom, og havnet i løpsduell med Aksel Berget Skjølsvik. Den duellen endte med dagens andre kule kort til Skjølsvik, noe spilleren selv ikke var særlig fornøyd med.

- Tommy (Høiland) løper foran meg, for å ta ballen. Han setter plutselig på bremsen, og jeg løper i han. Jeg vet ikke var jeg kan gjøre annerledes, sier en skuffet Skjølsvik til Nettavisen.

Ulf-kapteinen mister dermed neste serierunde mot Strømsgodset.

Høiland selv var ikke helt uenig med Ulf-kapteinen, men han synes Skjølsvik bare har seg selv å takke.

- Jeg er lur. Jeg løper inn foran han, og er på vei ut mot hjørneflagget. Da kommer han borti meg bakfra og jeg faller. Han burde nok bare latt meg gå. Jeg tviler på at det hadde blitt farlig. Det er urutinert av han, forklarer siddisen.

- Jeg vet ikke om gult kort er riktig. Det er ikke min jobb å bestemme, fortsetter han.

Lettet hat trick-helt
Tommy Høiland gjorde livet surt for Sandnes Ulf-forsvaret i hele kampen, og stoppet ikke før han hadde satt tre baller bak Hannes Thor Halldorsson. Etter kampen var det en glad og lettet rogalending som møtte pressen, men det var ikke bare for sin egen og lagets del han var glad for målene.

- Jeg hadde lovet farmor at jeg skulle score et mål i dag fordi farfar ville fylt 73 år i dag. Nå fikk hun tre mål, så da må hun vel være veldig fornøyd, sier Høiland.

Høiland har tidligere spilt for Sandnes Ulf, men følte ikke at det var spesielt å score mot gamleklubben.

- Nei, spesielt og spesielt. Nå har jeg jo spilt for halve Tippeligaen, disse kampene kommer veldig ofte for meg. Det er ikke så spesielt nå lenger, fortsetter spissen.

Selv om spissen gjorde livet surt for Sandnes Ulf i dag håper han likevel at gamleklubben reiser seg igjen.

- Jeg håper at Sandnes Ulf kan klare å reise seg og slå tilbake kjapt, slik at vi også får se de i Tippeligaen neste sesong, forteller han.

- Vi manglet trøkk og energi
Til tross for tre nye poeng var det bare en halvfornøyd Tor Ole Skullerud som møtte pressen etter kamp.

- Første omgang var dårlig. Vi manglet trøkk og energi. Vi slet med å plukke opp flere at spillerne til Sandnes. Særlig Fredrik Midtsjø i mellomrommet, forteller Molde-treneren til de fremmøtte journalistene.

Han tror likevel at det var varmen, og ikke kampen i mot Gorcia på torsdag, som sørget for lite energi.

- Det var utrolig varmt der ute i dag. Bare spør spillerne hvordan de syntes det var å løpe ute der i dag. Det suger krefter, sier han til Nettavisen.

- Det var helt forferdelig
For spillerne og de fremmøtte tilskuerne ble det en varm affære på Aker Stadion. Gradestokken viste godt over 25 grader, noe som ikke falt i like godt jord hos enkelte spillere.

- Det var helt forferdelig. Jeg skal ikke syte over varmen, men for en gammel mann som meg var det knalltøft. Det er vanskelig å disponere kreftene, men det er heldigvis likt for alle, forteller en sliten Daniel Berg Hestad.

Også for supportene kunne syden-temperaturene bli litt mye til tider.

- Det var litt kaotisk på tribunen. Det var flere tilskuere som ble så varm at det så ut som de skulle besvime. Vaktene var heldigvis veldig behjelpelig og delte ut vann til de som ønsket det, forteller en Molde-supporter etter kamp.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere