RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høiland ønsket i Viking

Tommy Høiland er ønsket på Viking stadion.
Tommy Høiland er ønsket på Viking stadion. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)
Viking vurderer å gjøre et forsøk på å hente Molde-spissen Tommy Høiland tilbake til klubben.

Stavanger-klubben ønsker å bruke pengene de fikk etter salget av Yann-Erik de Lanlay på en ny spiss. En av angriperne siddisene ønsker seg skal være Høiland, skriver Stavanger Aftenbladet.

26-åringen har allerede spilt for Viking tidligere i karrieren fra 2008 til 2011. Han har også vært innom rivalene Bryne og Sandnes Ulf. Høiland selv skal ikke være negativ til en retur til Rogaland.

Viking skal også ha blitt tilbudt flere spisser i spillerjakten. Matthías Vilhjálmsson er en av dem, men islendingen ble for dyr. Tomas Malec skal ha blitt tilbudt på lån, men klubben sa nei.

Den engelske spissen Kieffer Moore var tidligere i sommer på prøvespill, og er fortsatt aktuell.

Klubben, som er havnet i rød sone økonomisk, står igjen med kun tre spisser, Jón Dadi Bödvarsson, Suleiman Abdullahi og Henry Osita Chikere, etter at Veton Berisha reiste til Greuther Fürth. Bödvarsson drar til Kaiserslautern etter sesongen. Unggutten Martin Hummervoll lånes trolig ut til en islandsk klubb. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere