Gå til sidens hovedinnhold

Hislop-flause ga Charlton seieren

Charlton vant fortjent 2-1 mot Portsmouth, men det måtte en keepertabbe til for å avgjøre kampen.

Charlton fikk en sjokkstart på årets Premier League med 4-1-tap mot Bolton sist helg. Årets første hjemmekamp på The Valley var en passende anledning til å kapre sesongens første poeng.

Og hjemmelaget kom best i gang. Etter 23 minutter satte Jason Euell inn 1-0 etter innlegg fra Kevin Lisbie. Resultatet sto seg til pause, fortjent etter spill og sjanser.

Berger-kanon
Tidlig i 2. omgang kom likevel Portsmouth tilbake. Patrik Berger fyrte av et nydelig skudd, opp i høyre kryss. Det skadeforfulgte tjekkeren kan bli en viktig spiller for Portsmouth i år om han holder seg frisk.

Charlton bestemte seg tydeligvis for ikke å la seg knekke av drømmetreffet. De fortsatte å trykke bortelaget tilbake, men det så ut til å ende 1-1 ettersom sjansene ble sløst bort.

Uskyldig tilbakespill
Så skulle David Unsworth heade ballen tilbake til sin keeper Shaka Hislop. Et enkelt tilbakespill, men Hislop klarte å slippe ballen under seg og inn i eget mål.

- Jeg så ikke engang da ballen gikk inn i målet. Jeg hadde allerede fått opp blikket for å se hvor Shaka skulle sende ballen, sa Portsmouth-manager Harry Redknapp til Sportinglife etterpå.

Støtte
Men Redknapp nektet å kritisere Hislop for tabben etter kampen. – Jeg synes bare synd på ham. Han har vært fantastisk for meg, og jeg har sagt til ham at vi alle gjør feil.

Managerens støttende ord blir nok likevel en mager trøst for Hislop i kveld.

HTML EMBED
Reklame

Her får du tak i valpekalenderen 2021