RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Historiens dyreste Bayern-spiller

Foto: EPA/OLIVIER MATTHYS (Scanpix)
Sist oppdatert:
Franck Ribery blir den dyreste spilleren den tyske storklubben Bayern München noensinne har kjøpt.

Franskmannen skal være enig med Bayern om en overgang, og mangler bare den medisinske testen før han kan skrive under på kontrakten.

Historiens dyreste
Ribery blir Bayern Münchens dyreste spiller noensinne. Klubbene er enige om prislappen som ligger på nesten 250 millioner kroner.

- Det gjenstår kun detaljer. Sannsynligvis blir alt klart i løpet av onsdagen, sier Marseilles formann Pape Diouf til L'Equipe.

- Deretter vil Ribery reise til München for å gjennomføre den medisinske testen og skrive under på sin kontrakt, forteller han.

Pape Diouf skryter av tyskernes vilje i forhandlingene.

- Bayern har hele tiden handlet ærlig og oppriktig, helt siden de meldte sin interesse, sier Marseille-formannen.

Penger på bok
Bayern München har denne sommeren brukt enorme summer på å styrke stallen. Klubben har store summer på bok, og sikret seg nye midler etter salget av Owen Hargreaves til Manchester United.

Den tyske storklubben har bestemt seg for å overta tronen i Tyskland igjen og satser på å gå til topps i Europa neste sesong.

Hittil har måljegeren Luca Toni skrevet under for klubben og Franck Ribery skriver altså under i løpet av uken. Uten tvil to av sommerens største fotballoverganger i Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere