*Nettavisen* Sport.

Hjalp Liverpool-rivalene

Bolton og Middlesbrough er begge oppe og snuser på fjerdeplassen i Premier League. At de spilte 0-0 jublet nok Everton og Liverpool mest for.

12.02.05 20:56

BOLTON - MIDDLESBROUGH 0-0:
Det ser ut til å bli et rotterace om den lukrative fjerdeplassen i årets Premier League.

Everton har overtaket, fem poeng foran Liverpool. Men de røde har ikke gitt seg, og kommer til å selge seg dyrt mot slutten.

Bolton og Middlesbrough har vært ujevne denne sesongen, men begge har gjort det såpass bra totalt sett at plassen som gir rett til Champions League-spill neste år er innen rekkevidde.

Mye på spill
Det var derfor mye som sto på spill på Reebok Stadium. Boro tok tidlig kommandoen, og hadde et par halvsjanser innledningsvis. Etter hvert roet det oppjagede tempoet seg ned, og mye foregikk på midtbanen.

Omgangens store sjanse sto Bolton for. Det glimrende langskuddet fra Nolan smalt i tverrliggeren. Davies forsøkte å heade inn returen i det åpne målet, men der var keeper Schwarzer som en tiger og reddet.

Bolton-press
I andre omgang bølget det litt frem og tilbake, før hjemmelaget koblet grepet. Mot slutten var det et massivt trykk mot Boro-målet, og både Okocha og Speed var nære på.

Men gjestene klarte å holde unna, noe de ikke minst kan takke keeper Mark Schwarzer for. Australieren var glitrende bakerst.

Ett poeng var egentlig to for lite for begge. Men akkurat passe for Everton og Liverpool.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.