*Nettavisen* Sport.

Hjemmesmell for Inter

Foto: AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE

Inter måtte nøye seg med ett poeng mot uavgjortspesialisten Sampdoria.

25.10.10 08:36

INTER - SAMPDORIA 1-1: Inter var nødt til å vinne for å henge på serieleder Lazio etter sistnevntes 2-1-seier hjemme mot Catania tidligere på dagen. Men selv med Samuel Eto'o, Wesley Sneijder og andre stjerner i startelleveren skulle det vise seg at vertene skulle få det tøft.

Sampdoria har vist seg vanskelig å slå denne sesongen, og til San Siro kom laget med kun ett tap. På bortebane hadde ennå ikke laget fra Genova vunnet, men samtlige tre kamper på utebane hadde gitt ett poeng.

Stjernespiss sikret poeng
Etter 62 minutter kom kampens første mål, og det var gjestene som klarte å finne nettmaskene. Antonio Cassano kom seg fri på kanten og fikk slått inn. Inne foran mål klarte Stefano Guberti å krige ballen i mål.

Ti minutter før slutt kom utligningsmålet etter at Inter hadde kommet seg rundt på venstresiden. Foran kassa ventet storscorer Samuel Eto'o, og kameruneren gjorde ingen feil fra kloss hold.

Jevnt med rivaler
Med ett poeng er fortsatt Inter foran byrival Milan på tabellen, men opp til serieleder Lazio skiller det nå fire poeng.

Sampdoria innkasserte uavgjort nummer fire av like mange mulige på bortebane. Laget har med det lagt seg til midt på tabellen, med like mange poeng som byrival Genoa.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.