Hodepine for Liverpool-sjefen

Brendan Rodgers mener han har en bredere stall enn i fjor.

Brendan Rodgers mener han har en bredere stall enn i fjor. Foto: Bogdan Maran (Ap)

Skadeproblemene øker for Brendan Rodgers.

Bredden i spillerstallen blir redningen, skal vi tro Liverpool-manageren.

Han hentet inn ti spillere i sommer. Målet var å øke bredden i spillertroppen foran comebacket i mesterligaen.

Hele sju kamper venter for Liverpool fram til møtet med West Bromwich 4. oktober.

Den hektiske perioden innledes hjemme mot Aston Villa lørdag kveld. Deretter venter Ludogorets (h), West Ham (b), Middlesbrough (h), Everton (h) og Basel (b).

– Det er veldig viktig å kunne rotere, men samtidig beholde stammen i laget. De beste lagene klarer å håndtere det, sier Rodgers før lørdagens hjemmekamp mot Aston Villa.

– Det blir forandringer fra kamp til kamp, men ikke omfattende. Som jeg har fortalt dere, er det viktig at du har et utvalg av spillere som går igjen på laget, mener Rodgers.

Mange forfall

Daniel Sturridge (lår) ble skadd under landslagssamling med England til Rodgers' enorme frustrasjon. Emre Can (ankel) ødela seg under U21-spill for Tyskland.

I tillegg er Martin Skrtel (kne) og Glen Johnson (hofte) ute. Joe Allen har vondt i kneet etter spill for Wales på dårlig bane i Andorra. Midtbanespilleren er usikker.

– Vi har planlagt laguttaket for de fem kampene fram til møtet med Everton, men du må også ta hensyn til skader og slikt, sier Rodgers.

Lyspunktet er at Adam Lallana, som ble kjøpt fra Southampton i sommer, kan få sin debut etter kneskade.

Gerrard fikk hvile

Under landskamppausen lot Liverpool-manageren kaptein Steven Gerrard få hvile. Veteranen har sagt nei til mer spill for England.

– Det var hans første landslagspause på 14 år etter å ha gitt alt for landet sitt. Det var en gyllen anledning til å gi ham litt ro. Jeg er sikker på at han nøt det, sier Rodgers om Gerrard-hvilen.

– Jeg ga ham også noen ekstra dager til å hente seg inn foran det som blir et veldig hektisk program fremover. Steven er en som tar vare på seg selv, en veldig proff idrettsmann. Han har kommet uthvilt tilbake og ser veldig bra ut, sier Rodgers videre. (©NTB)

LES OGSÅ:


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.