Hodgson: - Mascherano vil bort

Foto: Glyn Kirk/AFP

To argentinere kan forsvinne fra Liverpool i løpet av kort tid.

27.07.10 17:25

Ryktene rundt Javier Mascherano har gått i lang tid. Først ble argentineren heftig linket med Barcelona, og den siste tiden har Rafael Benitez' Inter blitt nevnt som den store favoritten.

- Han vil dra
Tirsdag går også Liverpool-manager Roy Hodgson langt i å bekrefte at midtbanemannen forlater Anfield i sommer.

- Han ønsker å forlate denne klubben. Det har han gjort helt klart, sier den tidligere Viking-treneren ifølge Reuters.

- Jeg tror han ønsket å dra for et år siden også, men det er sikkert at han vil bort nå. Han har imidlertid kontrakt med Liverpool FC, så hva som skjer blir vår avgjørelse, sier Hodgson.

- Maxi også bort
Mascherano ble hentet til Premier League sammen med Carlos Tévez av West Ham fra brasilianske Corinthians i 2006. Det var imidlertid først da han ble hentet til Liverpool i 2007 av nettopp Rafael Benítez at han fant seg til rette på balløya.

Rapporter skal ha det til at både Mascherano og kona mistrives med været i Liverpool, og at det er en grunn til at han vil bort. Et videre samarbeid med Benitez skal være en annen grunn.

Ifølge spansk presse skal også en annen argentiner, Maxi Rodrigues, være på vei bort fra Liverpool. El Mundo Deportivo melder nemlig at de røde er i forhandlinger med La Liga-klubben Espanyol om et salg av mannen som kom i januar.

- Gleder seg
Hodgson hadde likevel ikke bare dårlige nyheter å komme med tirsdag. Den nyansatte sjefen hos de røde kom også med etterlengtede nyheter om superspiss Fernando Torres.

Spanieren har også blitt linket med en overgang bort fra Beatles-byen, og Manchester City, Chelsea og Barcelona har blitt sett på som klubber med handlekraft til å sikre spissen.

- Så vidt jeg vet så gleder han seg til å komme tilbake hit. Han slapper av på ferie, og har ikke hatt en ferie de siste tre årene. Han har kvalitetstid med sin familie.

- Det han har sagt til oss er at han gleder seg til å komme tilbake på mandag, og gleder seg til å spille for Liverpool neste sesong, skal Hodgson ha sagt ifølge liverpool.no.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.