RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hodgson advarer United

Foto: PAUL ELLIS (Afp)
Sist oppdatert:
- Glem Pepe Reina!

Ifølge engelsk presse står Liverpool-keeper Pepe Reina på Manchester Uniteds liste over mulige erstattere for Edwin van der Sar.

Det imponerer ikke Liverpool-manager Roy Hodgson.

- Det er én av de historiene som ser ut til å dukke opp, men det er skuffende og irriterende, sier Liverpool-manageren til Liverpool Echo.

Han er overhodet ikke klar til å gi slipp på keeperen sin.

- Pepe er en fantastisk spiller. Han er selve ryggraden i dette laget. Vi har heller ikke hørt noe fra Manchester United, og enda viktigere - vi vil heller ikke høre noe fra Manchester United, fortsetter Hodgson.

- Det er ikke utenkelig at Alex Ferguson ønsker Pepe Reina når han skal erstatte van der Sar, Pepe er jo den beste som finnes, men vi vil ikke selge ham. Jeg liker å tro at vi kommer til å bli en klubb med suksess igjen, og Pepe er avgjørende for at det skal skje, sier Hodgson.

Les også:Daily Mirror hevder at Torres og Reina har hemmelige klausuler som kan ende med at de forlater klubben i januar

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere