RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hodgson fornøyd tross uavgjort

Foto: Devlin / Pa Photos
Sist oppdatert:
- Jeg synes ikke vi var så dårlige, sier Englands landslagssjef.

London (NTB-AFP): Landslagssjef Roy Hodgson roste de engelske spillerne for at de klarte å kjempe seg tilbake i kampen mot Ukraina i VM-kvalifiseringen tirsdag.

Oppgjøret på Wembley endte 1-1 etter at Frank Lampard satte inn utligningen på straffe tre minutter før full tid. Jevgenij Konopljanka hadde gitt Ukraina ledelsen i første omgang.

- Jeg vet ikke om jeg kan si at det var en dårlig forestilling, selv om jeg antar at folk alltid vil si det når vi spiller uavgjort på hjemmebane, sa Hodgson.

- Man er vel lettet når man ligger under 0-1 og får en sen utligning, men jeg synes ikke vi var så dårlige. Vi åpnet svakt de første ti minuttene, men etter hvert som vi kom inn i rytmen, gjorde vi det bra. Jeg er fornøyd med hvordan vi jobbet, og måten spillerne løste oppgavene sine, la han til.

- Vi ønsket å vinne denne kampen. Vi er på hjemmebane med tilskuerne bak oss, så vi er skuffet over at vi ikke fikk tre poeng. Men jeg synes vi viste fantastisk karakter og styrke, sa Gerrard, som fikk rødt kort på tamen av VM-kvalifiseringskampen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere