RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stefan Wermuth / Reuters

Hodgson gir Owen håp

Sist oppdatert:
Roy Hodgson vil ikke utelukke at Michael Owen kan komme tilbake på landslaget.

Etter tre sesonger som marginal spiller i Manchester United er Michael Owen klar for å komme tilbake i sin nye klubb Stoke.

Lørdag debuterte han med et innhopp mot Manchester City og Roy Hodgson mener at Owen kan komme tilbake på landslaget hvis han klarer seg bra i Stoke.

En ny sjanse
Den engelske landslagstreneren gleder seg til å følge Owens karriere på Britannia Stadium og utelukker ikke at den 32 år gamle spissen kan få en ny sjanse for «Three Lions».

- Han har hatt en fantastisk karriere. Det er en skam at han ikke har spilt så mange kamper som han ønsket de siste årene. Nå vil han forhåpentligvis få sjansen, og vi ønsker ham det beste, sier Hodgson til Sky Sports.

- Enhver spiller som scorer mål og spiller bra i Premier League hver uke, vil tiltrekke seg oppmerksomheten vår. Vi overvåker alle engelske spillere, legger landslagstreneren til.

- Beundrer han
Michael Owen har scoret 40 mål på 89 landskamper for England. Sist han spilte for England var i 2008, men nå røper Hodgson at han kan komme tilbake.

- Jeg liker Michael. Som alle fotball elskere beundrer jeg han for det han har oppnådd i sin karriere, avslutter manageren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere