*Nettavisen* Sport.

Hodgson kan vrake Terry til EM

Foto: PA Photos/Scanpix

Den ferske landslagstreneren skal være i tenkeboksen.

Det har vært mye snakk om hvorvidt John Terry får en plass i Englands EM-tropp denne sommeren.

Feiden mellom Chelsea-stjernen og Manchester Uniteds Rio Ferdinand har skapt mye hodebry for Englands nye trener, Roy Hodgson.

Terry skal angivelig ha kommet med rasistiske beskyldninger mot Ferdinands lillebror, Anton, i etterkant av et møte mellom Chelsea og QPR tidligere denne sesongen.

Kan vrake Terry
Partene møtes i retten etter at fotball-EM er unnagjort, men helt siden episoden skal det ha vært en isfront mellom stopperduoen Ferdinand og Terry.

Ifølge Daily Mail vurderer Hodgson nå å vrake Terry til mesterskapet i Polen og Ukraina. Det er feiden med Ferdinand som er grunnen til dette.

Den ferske landslagssjefen skal imidlertid ikke ha bestemt seg hundre prosent, og ønsker først å få snakket med Chelsea-veteranen. Noe han ikke har hatt mulighet til ennå.

Klikk på bildet for å forstørre.

Selv om Ferdinand tidligere har uttalt at han gjerne vil til EM, og er villig til å tolerere Terry fordi han mener dette er til lagets beste, skal Hodgson altså være usikker.

Den nåværende West Bromwich Albion-manageren skal angivelig ha fått det for seg at det blir umulig å ha begge i troppen og at én av dem derfor må vrakes.

Cahill og Lescott
Hodgson skal ha fått et inntrykk fra de andre spillerne om at det vil være lettere å ta med Ferdinand, og at dette vil skape best stemning blant de øvrige spillerne.

Terry har hele veien nektet for å ha kommet med rasistiske kommentarer rettet mot Anton Ferdinand, men så lenge saken ikke er avklart, er den et betent tema.

Episoden mellom Chelsea-kapteinen og QPR-spilleren var også hovedgrunnen til at Terry ble fratatt kapteinsbindet på landslaget tidligere i år.

Skal man tro Daily Mail så er det Chelseas Gary Cahill og Manchester Citys Joleon Lescott som står først i køen for å få en stopperplass på laget til Hodgson.

Annonsebilag