RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hodgson kan vrake Terry til EM

Foto: PA Photos/Scanpix
Den ferske landslagstreneren skal være i tenkeboksen.

Det har vært mye snakk om hvorvidt John Terry får en plass i Englands EM-tropp denne sommeren.

Feiden mellom Chelsea-stjernen og Manchester Uniteds Rio Ferdinand har skapt mye hodebry for Englands nye trener, Roy Hodgson.

Terry skal angivelig ha kommet med rasistiske beskyldninger mot Ferdinands lillebror, Anton, i etterkant av et møte mellom Chelsea og QPR tidligere denne sesongen.

Kan vrake Terry
Partene møtes i retten etter at fotball-EM er unnagjort, men helt siden episoden skal det ha vært en isfront mellom stopperduoen Ferdinand og Terry.

Ifølge Daily Mail vurderer Hodgson nå å vrake Terry til mesterskapet i Polen og Ukraina. Det er feiden med Ferdinand som er grunnen til dette.

Den ferske landslagssjefen skal imidlertid ikke ha bestemt seg hundre prosent, og ønsker først å få snakket med Chelsea-veteranen. Noe han ikke har hatt mulighet til ennå.

Selv om Ferdinand tidligere har uttalt at han gjerne vil til EM, og er villig til å tolerere Terry fordi han mener dette er til lagets beste, skal Hodgson altså være usikker.

Den nåværende West Bromwich Albion-manageren skal angivelig ha fått det for seg at det blir umulig å ha begge i troppen og at én av dem derfor må vrakes.

Cahill og Lescott
Hodgson skal ha fått et inntrykk fra de andre spillerne om at det vil være lettere å ta med Ferdinand, og at dette vil skape best stemning blant de øvrige spillerne.

Terry har hele veien nektet for å ha kommet med rasistiske kommentarer rettet mot Anton Ferdinand, men så lenge saken ikke er avklart, er den et betent tema.

Episoden mellom Chelsea-kapteinen og QPR-spilleren var også hovedgrunnen til at Terry ble fratatt kapteinsbindet på landslaget tidligere i år.

Skal man tro Daily Mail så er det Chelseas Gary Cahill og Manchester Citys Joleon Lescott som står først i køen for å få en stopperplass på laget til Hodgson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere