Gå til sidens hovedinnhold

Hoff forlater Stabæk

Espen Hoff flytter sørover.

Det har tidligere vært spekulert i om Stabæks Espen Hoff skal ha vært på vei til Start. I begynnelsen av mai kom rapporter om at angrepsspilleren skulle gå til Start den 1.august, men det ble benektet av alle parter.

Nettavisen vet nå at Hoff er klar for Start og at sørlandsklubben mest sannsynlig offentliggjør overgangen på torsdag.

Nettavisen erfarer at det er familiære årsaker som nå gjør at Hoff flytter til sørlandet. Hoffs kone er sørlending og skal ha ytret et ønske om å komme nærmere familien etter at paret fikk sitt første barn.

- Ingen kommentar, sier en hemmelighetsfull Espen Hoff til Nettavisen.

Heller ikke Start ønsker å kommentere saken.

- Vi kommenterer ingenting rundt spillere inn eller ut, sier sportslig adminstrativ leder i klubben, Rune Jakobsen, til Nettavisen.

Like etter at Nettavisen snakket med Jakobsen, bekrefter imidlertid Start på sine egne hjemmesider at Hoff er klar for klubben.

- Avtalen innebærer at han er spilleklar for oss fra og med 1.august. Vi er enige med Espen om en kontrakt som løper ut 2014. Dette er med på å gi oss forutsigbarhet i den sportslige satsingen, sier Jakobsen til ikstart.no.

God sesong
Espen Hoff har hatt blandet suksess etter at han gikk til Stabæk fra Lyn før 2009-sesongen. I Lyn var Hoff en nøkkelspiller og en målscorer, der han i 2008 scoret ti mål og hadde fem målgivende.

Førstesesongen i Stabæk ble i så måte en skuffelse. Ett mål og fire assist var fasiten.

I 2010 har ting gått langt bedre for 28-åringen. På et Stabæk-lag som har slitt har Hoff puttet fem mål og har fire målgivende allerede. Det gir ham andreplass blant poengplukkerne i Stabæk, kun passert av Veigar Páll Gunnarson som har fem mål og fem målgivende.

- Hulsker returnerer
Rune Jakobsen kan også bekrefte at Start får i alle fall én spiller fra Stabæk når overgangsvinduet åpner. Bernt Hulsker har vært på utlån til Bærums-klubben i vårsesongen, men returnerer nå til Start den 1.august.

- Bernt Hulsker returnerer til oss den 1.august, bekrefter Jakobsen.

For Stabæk betyr det mest sannsynlig to spillere ut fra en allerede tynn stall. Bærums-klubben har vært hardt plaget av skader i år og i så måte er ikke disse overgangene heldige.

- Espen har vært en bra spiller for oss og er en fin type, som vil bli savnet. Rent sportlig i dagens situasjon er dette ikke ønskelig, men i et litt lengre perspektiv, tror vi dette er riktig for oss, skriver Einar Schultz i et brev til supporterne på Stabæks hjemmeside.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken