RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Hoffenheim holder stø kurs

Sist oppdatert:
Superreserve reddet ett poeng for sensasjonslaget.

GLADBACH – HOFFENHEIM 1-1:

I den tyske toppserien handler det meste fortsatt om sensasjonslaget Hoffenheim. Nykommeren har gjort alle dystre spådommer til skamme denne sesongen, og etter 19 runder topper de fortsatt ligatabellen.

Lørdag måtte de imidlertid ta til takke med bare ett poeng borte mot Mönchengladbach. Og det var bunnlaget som åpnet kampen best, og tok ledelsen rett før pause.

Alexander Baumjohann ladet kanonen og banket ballen i nettet med et langskudd fra rundt 25 meters hold. Dette så også ut til å være nok til å sikre tre viktige poeng.

Men helt på tampen av oppgjøret slo Hoffenheim tilbake. Superreserven Wellington hadde kommet inn, og etter kun fire minutter på banen gjorde han seg bemerket.

Spissen satte inn utligningen og sørget dermed for poengdeling.

Hoffenheim topper Bundesliga med 39 poeng etter 19 kamper. Laget har også en solid målforskjell på 45-24. Det er to poeng ned til Hertha Berlin på andreplass.

Til tross for kun ett poeng i lørdagens kamp, kunne Hoffenheim likevel glede seg over at tetrival Hamburg gikk på et forsmedelig tap borte mot Karlsruhe, da de tapte 2-3.

Bayern München kan imidlertid komme seg helt opp i ryggen på serielederen, om de vinner sin hengekamp hjemme mot Borussia Dortmund søndag ettermiddag.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere