RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
FORTSETTER SOM ASSITENT: Erik Hoftun skal ikke lenger jobbe som sportslig leder i Rosenborg. I stedet blir han Kåre Ingebrigtsens trenerassistent.
FORTSETTER SOM ASSITENT: Erik Hoftun skal ikke lenger jobbe som sportslig leder i Rosenborg. I stedet blir han Kåre Ingebrigtsens trenerassistent. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Hoftun ferdig som RBK-leder

Sist oppdatert:
Fortsetter kun som assistenttrener i klubben.

Etter lang tid i tenkeboksen er det klart at Erik Hoftun gir seg som sportslig leder i Rosenborg. Han fortsetter kun som assistenttrener i klubben.

- Erik har fungert godt sammen med Kåre og synes det var veldig artig på feltet i høst. Nå ønsket han å fortsette i den rollen. Kontrakten samsvarer med Kåres kontrakt, altså tre år, sier RBK-styreleder Ivar Koteng til Adressa.

Styrelederen vil ikke gå inn på hvor lukrativ kontrakt Hoftun nå har tegnet med klubben.

Hoftun selv, som har reist på ferie for å feire jul i sydlige strøk, er glad for å få en avklaring.

- Dette har vært et veivalg for min del. Jeg har kjent på det underveis i prosessen at RBK anno 2015 fort kunne vært helt uten meg på Brakka. Men utover høsten, og spesielt etter sesongslutt, har jeg følt at det er dette jeg ønsker, sier han.

Rosenborg starter nå for alvor jobben med å få en ny sportslig leder inn i klubben. Til Adressa sier styreleder Koteng at klubben ikke vil skynde seg volsomt, men ta seg tid og finne den rette løsningen.

Hoftun har fungert permanent som sportslig leder siden august 2008.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere