RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hoftun settes på benken

Sist oppdatert:
Erik Hoftun har startet de siste 76 kampene for Rosenborg. I morgen sitter han på benken i trøndernes viktige Royal League-kamp mot Vålerenga.

Siden 5. oktober 2003 har superveteranen i Rosenborgs midtforsvar vært i startoppstillingen i samtlige kamper - treningskamper, cup, Champions League og eliterserien. Men i morgen sitter han på benken - i hvert fall fra start av.

- Det er uvant for meg, men jeg føler meg overhodet ikke vraket. Men det er lenge siden jeg ikke har spilt fra start mens jeg har vært tilgjengelig, sier Hoftun til VG.

RBK-trenerne forklarer endringen i midtforsvaret med at de gjerne ønsker å se friskmeldte Vidar Riseth i par med hjemkomne Bjørn Tore Kvarme i morgendagens kamp.

- Erik spilte godt mot Esbjerg. Sånn sett var det faktisk enklere å la ham hvile nå, sier Per Joar Hansen til avisen. Han understreker at det ikke er snakk om noen «vraking», selv om han innrømmer at det kan bli mindre spilletid på veteranen i årets sesong.

- Dette er ingen vraking av Hoftun. Men vi har fire gode midtstoppere. Og det sier seg selv at spillere som Hoftun, Roar Strand og Ørjan Berg ikke kan være på topp gjennom kanskje 50 kamper som vi har i løpet av en sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere