RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hold munn, Torres!

Foto: Martin Rickett
Sist oppdatert:
Ellers kommer André Villas-Boas og tar deg.

Fernando Torres kom til Chelsea for rundt 50 millioner pund, men enn så lenge har ikke spanjolen funnet tilbake til sin beste form.

Forrige helg måtte han tåle å bli benket til møtet med Sunderland. Inn kom unggutten Daniel Sturridge og gjorde sine saker svært bra.

To målgivende
Til Champions League-oppgjøret mot Bayer Leverkusen var den tidligere Liverpool-spissen tilbake og vartet opp med to målgivende i 2-0-seieren.

Alt er likevel ikke bare rosenrødt for Torres, selv om han leverte en av sine bedre kamper i blått tirsdag.

Spissen skal angivelig ha vært ute i pressen tidligere denne uken og kalt flere av sine lagkamerater for trege og gamle. Det falt ikke i god jord.

Manager André Villas-Boas krevde at saken skulle undersøkes nærmere. Torres på sin side hevdet det hele skal ha vært en misforståelse.

- Hadde en prat
Spanjolen skal likevel nå ha fått beskjed om å holde munn i framtiden. Det skriver avisen Metro torsdag.

- Forhåpentligvis så skjer ikke noe slikt i denne spillergruppen igjen. Da blir det opp til manageren å løse problemet, sier Villas-Boas til Metro.

- Vi hadde en prat om det som skjedde og det hele har løst seg. Etterforskningen er over, fastslår Villas-Boas.

Selv om Torres spilte mot Bayer Leverkusen og gjorde sine saker bra, er det ikke sikkert han får en ny sjanse til å vise seg fram mot Manchester United til helgen.

- Jeg må ta en avgjørelse. Vi har et par ekstra dager med trening og han må kjempe mot de andre om plassen. Vi må ta den beste mulige avgjørelsen, sier portugiseren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere