Hollywood-stjerner kjemper for Liverpool

Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

A-kjendiser vil jage Tom Hicks ut av klubben med video-hit.

30.09.10 10:44

Det er opplest og vedtatt at Liverpools eiere Tom Hicks og George Gillett er en forhatt duo blant alle Liverpool-fans. De har kjørt klubben i grøfta økonomisk, og må i utgangspunktet selge klubben før gjelden forfaller til betaling i midten av oktober.

Men Tom Hicks gjør nå et siste desperat forsøk på å refinansiere gjelden for å fortsatt ha kontroll over klubben.

Det har fått fansen til å se rødt.

Hollywood til unnsetning
Også i Hollywood finnes det mange med hjerte for de røde, og nå forener de krefter for å skvise Hicks og Gillett bort fra alt som har med Liverpool å gjøre.

Filmmakerne Mike Jefferies og Dan Hubbard har fløyet inn til Merseyside for å lage en film som forteller hvor uønsket dagens eiere er. Både Jefferies og Hubbard har flere filmsuksesser på samvittigheten, sistnevnte var blant annet med å lage King Kong og Bourne Ultimatum. Nå har de brukt kontaktnettet sitt for å få med seg stjernenavn på filmen.

- Dere kommer ikke til å tro hvem som er involvert. Jeg har blitt lamslått over den positive responsen fra så mange røde kjendiser, og det er veldig mange fans som også ønsker å delta i filmen, sier Jefferies ifølge Mirrorfootball.

Det går rykter om at Samuel L. Jackson og Mike Myers er blant kjendisene som skal delta. Det er kjent at begge de to er Liverpool-fans.

- Hicks sier «fuck you»
- Det er millioner av fans som ikke kan akseptere at eierne behandler klubben som et produkt lik et brusmerke. Eierne bryr seg ikke om klubben vår, bortsett fra verdsettelsen av den. De bryr seg ikke om spillerne, om fansen, om historien eller om arven. Og de bryr seg heller ikke om fremtiden til klubben, understreker Jefferies.

- Ved å prøve å refinansiere lånet istedenfor å vise litt klasse og gjennomføre et ok salg, så sier Hicks «fuck you» til fansen, er Jefferies klare melding.

Nå håper han at dere filmkampanje kan få Hicks på andre tanker.

- Den eneste måten vi kan få endret hans arrogante tankesett er ved å henge ham ut foran øynene på familien hans, vennene hans, forretningspartnere, investorer og lignende, mener Jefferies.

Håper på en million treff
Han har flydd opp til Liverpool fra Cape Town ens ærend for å lage filmen nå de nærmeste dagene. Filmen vil vise hva Liverpool-fans synes om Tom Hicks og hans nye planer.

Målet er å laste opp filmen på YouTube innen førstkommende tirsdag, og filmskaperne håper på massiv respons.

- Tenk deg hvis vi kunne få en million treff. Hvis vi kan oppnå det vil alle som har noe å si få vite hvor fullstendig foraktet Tom Hicks er på Merseyside. Og enda viktigere, Tom Hicks selv vil få vite det, avslutter Jefferies.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Følg oss på Twitter: @NettavisenSport

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.