Gå til sidens hovedinnhold

Holm: - Det var nok straffe

- Jeg skal innrømme at det var litt holding, sier Daniel Fredheim Holm – som kunne ødelagt for VIF i serieåpningen.

Aalesunds Enar Jääger falt i en duell med Holm på bakerste stolpe, og mistet dermed en vanvittig sjanse til å utligne på overtid. Klar straffe, mente Aalesund-spillerne, som flokket seg rundt dommer Roy Helge Olsen for å protestere.

Og det hadde de god grunn til.

Burde vært blåst
- Jeg skal innrømme at det var litt holding. Jeg har ikke sett den på TV, men jeg følte det nok kunne vært blåst straffe, sier Holm til Nettavisen.

- Men han datt litt sent, og jeg tror det ødela for ham, fortsetter VIF-spilleren.

Høyreback Jääger, som ellers måtte gjøre sitt beste for å forsøke å stoppe en frisk Holm på sin side, er heller ikke i tvil om at det var straffe på tampen.

- Det var et innlegg, ballen kommer til meg, jeg har et åpent mål foran meg, men Vålerenga-spilleren holder meg i trøya og jeg når ikke fram. Jeg vet ikke om dommeren så det, sier Jääger.

Les Nettavisens oddstips før du spiller på søndagens kamper.

- Dommeren tør ikke
Aalesund-trener Søren Åkeby så ikke hva som skjedde godt nok og ønsker ikke å kritisere dommeren, men både Amund Skiri og Karl Oskar Fjørtoft var forbannet etter kampen.

- Straffen er jo soleklar! Jeg står og ser hele situasjonen, og jeg ser at dommeren har fløyta i munnen – men jeg vet ikke hvorfor han ikke blåser, sier Fjørtoft til Nettavisen.

- Det er veldig synd den ikke går i vår favør. Men det skal veldig mye til for at dommeren blåser straffe mot Vålerenga, på overtid, på Ullevaal, i serieåpningen. Jeg tror han tenker på å dømme straffe, men han tør ikke, mener Skiri.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Her får du oversikt over alle salgene