RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holtan holdt nullen igjen

Sist oppdatert:
ODD STADION (TV 2 Nettavisen): Odd-keeper Erik Holtan har ennå til gode å slippe inn mål denne sesongen. Søndag kom kamp nummer tre uten baklengsmål, men han hadde liten grunn til å være fornøyd med laget sitt denne gangen.

Klikk her for å få alle detaljer om kampen, samt spillerbørs, tabeller og øvrige mål i Europa søndag kveld.

ODD GRENLAND-LYN 0-0: I sin 200. toppseriekamp ble Holtan aldri satt på de helt store prøvene, men var trygg og solid når det var nødvendig. Begge lag slet med det offensive spillet, og Holtan så ingen grunn til å glede seg over resultatet.

- Jeg er fornøyd med å holde nullen, men er ikke fornøyd i det hele tatt med kampen, og skulle gjerne ha sluppet inn et mål i bytte mot tre poeng, sa Holtan til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Få sjanser
Det var Lyn som hadde den første sjansen etter 16 minutter, da Erik Holtan var utspilt og Jo Tessem fikk ballen, men han fyrte av gårde et elendig skudd langt til side for mål. Odds store sjanse kom etter 37 minutter, etter at et vanvittig skudd fra Hoff fra 20 metter traff tverrliggeren.

Ellers var hele kampen preget av to lag med godt forsvar som ryddet unna det meste. Kampen ble en tam opplevelse for de som hadde kommet på kampen.

- Det var nok utrolig kjedelig å se på, innrømmet Holtan.

Rødt kort
I det 46. minutt ble Odds Morten Knutsen revet ned på vei igjennom, og dommeren ga Onstad direkte rødt kort, selv om han allerede hadde gult.

- Etter utvisningen ble det kun defensiv jobbing, sa Øyvind Leonhardsen til TV 2 Nettavisen.

Det var tydelig at Lyn var fornøyd med 0-0. De hadde ikke en eneste sjanse i andre omgang. Ingen av Lyns stjernespillere klarte å sette sitt preg på kampen.

- For min egen del har jeg fortsatt en del å gå på, forklarte Leo.

Klarte ikke å ta over
Odd klarte aldri å helt ta over kampen i 2. omgang, og hadde bare et par sjanser som ikke var av nevneverdig grad. Odd hadde et siste desperat forsøk tre minutter på overtid, men det holdt ikke.

- Vi blir for feige, og må spille ball mer. Vi var sterke bak i dag, men slurver for mye, og hadde for få store sjanser til å kunne vinne kampen, fortalte en skuffet Arne Sandstø etter kampen.

Lyn hadde mest grunn til å være fornøyd med poenget, men har ennå til gode å vinne en kamp denne sesongen. Odd er fortsatt ubeseiret.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere