RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holtan runder 200

Erik Holtan runder 200 kamper i norsk toppserie når Odd møter Lyn, og han har ingen planer om å tape i jubileumskampen sin.

- Jeg håper ikke det. Det hadde vært veldig alright med seier i jubileumskampen sin, sier Holtan til TV 2 Nettavisen.

- Samtidig er ikke dette noe jeg tenker mye på. Jeg tenker nok mer på dette da jeg blir gammel. Ordentlig gammel. Men jeg har planer om å spille en del kamper til, legger han humrende til.

123. kamp for Odd
Holtan har 77 kamper for Kongsvinger og 122 for Odd, men klarer ikke å plukke ut én enkelt kamp som karrierens beste til nå. Likevel er det to kamper han husker spesielt godt.

- Det ene er debutkampen i 1990. Vi møtte Rosenborg, det gikk bra til de siste fem minuttene, men vi tapte 0-2. Det andre er den første kampen i Tippeligaen med Odd. I 1999. Etter fire år i 1. divisjon begynte vi borte mot Viking og vant 2-1, sier han.

Uansett blir det ingen feiring etter søndagens kamp. Mandag morgen må han nemlig møte i Oslo for landskampen mot Russland kommende onsdag.

- Håper Lyn må vente
- Dere er serieledere. Har dere tatt av i Skien nå?

- Vi prøver ikke å tenke så mye på at vi leder serien, men heller på hva som har gjort at vi har vunnet de to første kampene. Vi har jobbet beinhardt og vært trygge bakover. Jeg tror vi vinner igjen hvis vi fortsetter med det, sier Holtan.

- Men uansett hvordan det går mot oss, så tror jeg ikke at Lyn skal bekymre seg så veldig mye. Jeg synes også de var friske mot slutten av kampen mot Vålerenga, men håper at de må vente til over helga før de vinner, legger han til.

PS: Ifølge Infostrada har Viking-keeper Frode Olsen også jubileum i helga. Han spiller sin toppseriekamp nummer 250 mot Rosenborg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere