RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Holtbys beskjed til Villas-Boas

Foto: Dylan Martinez / Reuters / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Tyskeren med sitt første mål for Tottenham.

TOTTENHAM - DINAMO TIBLISI 3-0 (8-0 sammenlagt):

Tottenham har kanskje vært sommerens mest omtalte klubb i Premier League.

Sagaen rundt Gareth Bale og Real Madrid har gått sin gang, men Spurs har også stjålet overskrifter for en rekke gode spillerkjøp.

Roberto Soldado, Etienne Capoue, Paulinho, Erik Lamela og Nacer Chadli er blant dem som har kommet inn porten på White Hart Lane i sommer.

Det er også ventet at danske Christian Eriksen og den rumenske forsvarsspilleren Vlad Chiriches vil bli klare for klubben før overgangsvinduet stenger.

Torsdag kveld skal Ajax-sjef Frank De Boer ha bekreftet overfor De Telegraaf at Eriksen blir Tottenham-spiller.

Slik hardbarket shopping sender selvsagt en melding til flere av spillerne som allerede er i klubben om at også de må heve seg et hakk.

Trio til besvær?
Spesielt om Eriksen kommer inn kan Tottenham få et luksusproblem. Fra før har klubben både Lewis Holtby og Gylfi Sigurdsson som også trives i samme posisjon.

Alle tre kan spillere flere steder på banen, men vil nok ha et ønske om å bekle den offensive midtbaneposisjonen.

Daily Mail skrev torsdag at både Sigurdsson og Holtby kunne være på vei bort fra Tottenham, på lån, om Eriksen kommer inn døra.

Tyskengelske Holtby kom til Tottenham så sent som i vinter, men har brukt tid på å tilpasse seg Premier League. Denne sesongen har det enn så lenge ikke blitt så mye spilletid, på grunn av skadeproblemer.

Torsdag var imidlertid midtbanemannen på banen i Europa League-kvalifiseringen mot Dinamo Tblisi fra Georgia. Spurs vant 5-0 på bortebane i første møte lagene imellom.

Dermed var kampen på White Hart Lane bare en formalitet, men noen av de som spilte tok likevel godt vare på sjansen.

Perlemål
Veteranspiss Jermain Defoe satte inn to av Tottenhams mål. 1-0 kom i det 40. spilleminutt, mens sammen mann var på ferde fem minutter senere og ordnet 2-0.

I andre omgang presenterte Holtby seg. Etter 69 minutter satte han inn sitt første mål i Tottenham-drakten og det av det nydelige slaget.

Fra distanse hamret han ballen i mål og feiret på ekte Jürgen Klinsmann-vis. Dette ble kampens siste mål og sørget for at Tottenham vant 8-0 sammenlagt.

Uansett hva som skjer med Holtby, Sugrudsson og Eriksen, tyder mye på at manager André Villas-Boas ikke vil ha noe annet enn et luksusproblem når han skal velge startellever.

Og det er langt fra det verste en manager kan ha.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere