Gå til sidens hovedinnhold

Hoseth: - Vi blir enda bedre

Molde leder Tippeligaen etter storspill. Magne Hoseth mener laget har langt mer å gå på.

- Vi har flere hakk igjen. Stallen er bred og god med spillere som utfordrer hverandre hver dag på trening. Vi har ikke spilt på maks ennå, så når laget får satt seg enda mer har vi en positiv framtid i møte, sier Moldes Magne Hoseth til Nettavisen.

Han er ikke overrasket over den gode starten laget har fått med tre seire på tre kamper. Mens Nettavisen og andre aviser før sesongen tippet Molde på nedre halvdelen av tabellen, hadde Hoseth troen på en plass blant topp 6.

Les også:Nettavisens tabelltips for Molde

- Vi er veldig gjerrige og effektive når sjansen byr seg. Vi har spilt veldig bra fotball så langt i sesongen, mener Hoseth.

Her finner du Tippeligatabellen og sesongens toppscorere.

Trøblete start for Hoseth
Den offensive spilleren uttalte til Nettavisen før sesongen at han ønsket å holde seg litt unna rampelyset, men at han gladelig ville ta i mot oppmerksomhet hvis det skyldtes sportslig suksess.

Det kan han får rikelig med anledninger til fremover.

Starten på sesongen har derimot ikke vært helt perfekt for Hoseth.

- Jeg fikk en ubeleilig sykdomsperiode rett før første seriekamp, men nå har jeg fått trent bra de siste 14 dagene, forteller Hoseth som har kommet inn som innbytter i de to siste kampene.

Han tror det skal bli mer spilletid fremover.

- Det er nok kamper i år til at alle får spille rikelig. Det er ikke lett å gjøre endringer på laget som har spilt så bra til nå, så jeg må bare gjøre mitt ytterste på trening, sier Hoseth kampvillig.

Send NA FOTBALL til 2025 og motta fire pakker med Toppfotballkort fra Tippeligaen (kr 99,-)

Superttrio fra Senegal
Ikke minst Moldes tre senegalesiske spillere har imponert stort så langt i sesongen. Pape Pate Diouf, Mame Biram Diouf og Makhtar Thioune har stått for fem av Moldes seks nettkjenninger så langt i sesongen.

- De er veldig uforutsigbare og har et stort potensial. Fortsetter de på dette nivået fremover, så kommer dette til å bli en virkelig bra sesong, mener Hoseth.

Han håper Molde får beholde spillerne i lang tid fremover, men frykter det motsatte.

- De fleste afrikanere ønsker vel å dra til en større liga, men våre gutter er ydmyke og sier ikke dette rett ut. De er veldig jordnære og vet hva de skal jobbe med for å bli bedre fotballspillere, sier Hoseth.

Fremtidig norsk landslagsspiller
I tillegg til supertrioen på topp har Molde også en potensiell norsk landslagsstjerne i sine bakre rekker. 21 år gamle Vegard Forren har i lengre tid blitt linket til større klubber i Europa, samt til en plass i landslagstroppen.

Fortsatt er han i Molde og landslagsdebuten gjenstår, men det kan fort endres i løpet av sesongen.

- Jeg har i lang tid ment at Forren er klar for landslaget. Han har noe som er eksepsjonelt i norsk fotball. Han er en spillende midtstopper som bør få mer tillitt blant de store, mener Hoseth.

- Skal by de beste opp til dans
Om Hoseth ikke kan ta ut spillere i landslagstroppen eller umiddelbart sette seg selv inn på det storspillende Molde-laget, kan han i hvert fall love én ting.

- Vi skal fortsette å spille severdige fotballkamper, by de beste lagene opp til dans og gå ut på banen for å vinne hver eneste kamp, sier Hoseth.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Ny bok: Husker du disse to idiotene?