RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Houllier kunne puste lettet ut

Sist oppdatert:
Steven Gerrard og Harry Kewell sørget for at Liverpool-manager Gérard Houllier kunne trekke et lettelsens sukk torsdag kveld.

Liverpool slo bulgarske Levski Sofia 2-0 i første kamp i UEFA-cupens 3. runde, og dermed får Houllier etter all sannsynlighet fortsette i jobben.

Franskmannen har vært under massivt press fra fans og media etter en skuffende sesong i serien så langt. Kritikken ble ikke mindre etter FA-cuptapet for Portsmouth sist helg, og denne uken var klubbens treningsanlegg tilgriset med slagord mot Houllier.

Det så lenge stygt ut også torsdag. Først etter 67 minutter klarte Steven Gerrard å sette inn det befriende 1-0-målet. Og tre minutter senere var australske Harry Kewell på plass og satte inn 2-0.

Rørt Houllier
– Vi hadde en jobb å gjøre, og vi gjorde den profesjonelt. Jeg vil gratulere spillerne mine, sa en rørt Houllier etter kampen.

– Det er ikke lett å slå et lag som har ti mann bak ballen hele tiden. På dette nivået handler det alltid om tålmodighet, og noen ganger må man prøve seg fra langt hold. Jeg sa til spillerne i pausen at sjansen ville komme, og det gjorde den.

Gerrard slo til på volley i det 67. minutt etter en dårlig klarering fra gjestene. Ballen føk mellom beina på Milan Baros, som egentlig sto i offside, og fortsatte inn i hjørnet.

Riise ute i kulden
Kewell var frampå tre minutter senere. Han fikk ballen på hjørnet av straffefeltet og vendte bort en motspiller før han skrudde ballen i motsatt kryss.

Mens Liverpool hadde en fin dag torsdag, fortsetter nedturen for John Arne Riise, som heller ikke denne gang var i troppen.

Sekk også:Alt om UEFA-cupen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere