RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
SLUTTER: Howard Webb.
SLUTTER: Howard Webb. Foto: Juan Mabromata (Afp / NTB scanpix)

Howard Webb gir seg som dommer

Sist oppdatert:
Starter umiddelbart i ny jobb.

Howard Webb er blitt utnevnt til teknisk direktør for «Professional Game Match Officials Limited», organisasjonen som har ansvaret for de profesjonelle dommerne som leder kampene i for eksempel Premier League.

Webb gir seg samtidig som fotballdommer.

- Jeg er kjempebegeistret for å starte på et nytt kapittel i karrieren min etter 25 givende år på banen, sier Webb ifølge premierleague.com.

- Jeg har tilbrakt over et tiår i det beste setet på stadion på Premier League-kamper, og vært heldig nok til å være involvert i ni UEFA- og FIFA-turneringer, inkludert Champions League- og VM-finaler.

I sin nye stilling får Webb ansvaret for å evaluere og utvikle prestasjonene til elitedommerne. Webb vil også få ansvaret for å håndtere media.

- De siste fem årene har vi gjort store framskritt når det gjelder vår presisjon, vår fysiske form og profesjonalitet, mener Webb, som altså får ansvaret med å passe på at denne utviklingen fortsetter i riktig retning.

Han vil rapportere til dommersjef Mike Riley, opplyser Premier League på sin nettside.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere