RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hudfletter Branns satsing

Sist oppdatert:
Trond Egil Soltvedt raser mot måten Brann behandler lokale spillere som Erik Huseklepp.

Trond Egil Soltvedt måtte i sin tid til Viking for å bli satset på som fotballspiller.

- Annensortering
Fremdeles er det slik at det er vanskelig for lokale spillere å bli akseptert i Brann.

Det får den tidligere Premier League-proffen til å reagere.

- Striler og bergensere i Brann behandles nærmest som en annensortering. I min tid var det svensker og islendinger det ble satset på. Nå er det afrikanere og etablerte landslagsspillere. Det er vel og bra, men når de lokale er gode nok, må de bli satset på. I stedet virker det som om Mons Ivar Mjelde og Roald Bruun-Hansen leter etter feil ved dem, sier han til Bergensavisen.

- Amatørmessig!
Soltvedt er rystet over hvordan Brann-ledelsen hele tiden ser på Erik Huseklepps defensive mangler, fremfor å se på hans unike offensive kvaliteter. Han mener det er håpløst av Brann å la lokale profiler som Huseklepp og Helge Haugen dra fra klubben.

- De er mer enn gode nok, men får ikke tillit. Jeg er forskrekket over folk som mener Huseklepp er utålmodig. Jeg synes han er beintøff som tar en avgjørelse basert på alt annet enn penger. Og Brann går ut og sier at han burde vært tålmodig. Amatørmessig! Den måten de har behandlet ham på er forferdelig. De burde heller takket ham for jobben han har gjort og ønsket ham lykke til, freser han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere