Gå til sidens hovedinnhold

Hughes: - En vanvittig debut

På stillingen 1-1 i dagens oppgjør på Ewood Park, tvang en skadet Brad Friedel Mark Hughes til å lempe innpå reservekeeper Jason Brown. Debutanten svarte med å bli dagens mann på Ewood Park.

BLACKBURN - WIGAN 2-1: Blackburn steg til 11. plass på Premier League-tabellen, etter dagens ettmålsseier hjemme på Ewood Park. Det kan de takke reservekeeper Jason Brown for.

Selv om det var spissen Benedict McCarthy som sikret seieren med sin scoring etter 81 minutter, attpåtil etter en giganttabbe fra motsatt sisteskanse, Chris Kirkland, er Browns parade som er brent lengst inn i hukommelsen.

Halvtimen etter innhoppet skjer det: Bortelagets målscorer Emile Heskey felles av Andrè Ooijer inne i feltet. Paul Scharner-kamerat Svetoslav Todorov legger ballen nede til venstre i målet, men Brown parerer med et tigersprang. Todorov prøver å sette returen i mål, men stoppes nok en gang av en sprellende hjemmekeeper. Spissen får nok en sjanse på hodet, men Brown sikrer seg legendestatus med å plukke også det tredje forsøket.

- Jason kom inn og gjorde sakene sine eksepsjonelt bra. En utrolig bra debut. Han tok definitivt vare på sjansen sin, roste en beveget Hughes etter kampslutt.

Dermed vant Blackburn en thriller av en fotballkamp, og nærmer seg toppen av Premier League.

Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg