RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: EPA/Scanpix

Hulk aktuell for United

Sist oppdatert:
Den kraftfulle Porto-spissen Hulk kan være på vei til Old Trafford.

Manchester United har allerede sørget for at deres egen kraftplugg, Wayne Rooney, har bundet seg for fem nye år i den røde drakten. Nå kan Rooney, som iblant har fått tilnavnet Superman, få selskap av en annen spiss som ikke gir ved dørene.

Dette melder svenske fotbollskanalen.se , via den portugisiske radiokanalen Radio Renascenca.

Om ikke Hulk og Rooney besitter overnaturlige superkrefter, ville United i det minste ha et spisspar som det gjør vondt å møte dersom den 24-årige brasilianeren skulle komme til Manchester.

Porto-spissen har to landskamper for Brasil, og kom til den portugisiske storklubben i 2008. Denne sesongen er han toppscorer så langt i den portugisiske ligaen med seks scoringer på like mange kamper.

Hulk, som har døpenavnet Givanildo Vieira de Souza, har kontrakt med Porto til 2014. Han blir med andre ord ingen billig mann for United, men ifølge rapportene skal United-manager Alex Ferguson likevel være interessert.

Skotske Ferguson skal ifølge ryktene ha fått løfter om over en halv milliard kroner til spillerkjøp foran neste sesong, og kanskje kan de pengene bidra til å få Hulk til England.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere