*Nettavisen* Sport.

Hulsker utestengt

Vålerengas Bernt Hulsker fikk en kamps karantene etter å ha slått AaFKs Peter Werni. - Dette må få følger, advarer VIF-trener Kjetil Rekdal.

10.06.05 22:16

- Vi har ingen kommentarer til avgjørelsen foreløpig, men mener fortsatt at dette er feil. Vi bestemmer oss kanskje for om vi anker eller ikke i løpet av morgendagen, fortsetter han.

Rekdal forteller at Vålerenga ble informert om avgjørelsen i Fotballforbundets doms- og sanksjonsutvalg i ettermiddag, og at Bernt Hulsker kan spille i helgens Oslo-derby. Utestengelsen gjelder fra neste serierunde.

- Dette må få følger, og det blir morsomt å se om forbundet nå vil innføre videodømming fremover. Konsekvensen av en slik dom er jo nettopp det, sier Kjetil Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Hulsker slo knyttneven mot ryggen til Werni i kampen mellom Vålerenga og Aalesund 5. mai, og TV-bilder er brukt som bevismateriale i saken.

Ved vurdering av Hulskers handling kom doms- og sanksjonsutvalget frem til at den fremstår som en mellomting mellom et slag og dytt, selv om neven er knyttet, og at den ikke kan karakteriseres som særlig kraftfull eller farefull, heter det i en melding fra Norges Fotballforbund.

Beslutningen kan ankes innen tre dager, og dommen er ikke rettskraftig før ankefristen går ut.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.