RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hun stoppet Tevez-overgang

Sist oppdatert:
Kjæresten til Alexandre Pato satte ned foten.

Silvio Berlusconis datter, Barbara Berlusconi, skal være grunnen til at Carlos Tevez ikke ble Milan-spiller.

For Carlos Tevez ble ikke «Deadline Day» helt som forventet. Etter sigende var en overgang til Milan rett rundt hjørnet, men det var før maktspillet i Milan startet.

Bestemt datter
For å få frigjort midler til kjøpet, skal Milans visepresident Adriano Galliani ha kontaktet Silvio Berlusconi, men tilbakemeldingen fra «Il Presidente» var negativ. Ifølge Aftonbladet var hans datter nemlig ikke villig til å bla opp de summene Manchester City ønsket.

- Uten støtte fra sine barn ville ikke Silvio Berlusconi legge de nødvendige kronene på bordet, sier en Milan-kontakt Aftonbladet har pratet med.

Milan forsøkte i det lengste å stryke Tevez' klausul med Manchester City - og dermed få spissen billigere. For de lyseblå i Manchester var det imidlertid uaktuelt, og samtalene skal da ha brutt sammen.

Slik var «deadline day»: Tottenham kuppet showet

Pep takket nei
Men Tevez-farsotten var ikke over. Tirsdag morgen forsøkte Roberto Mancini å komme i kontakt med en av sine best betalte spillere, dog uten å lykkes. Da dette ble kjent for italienske medier, tok det ikke lang tid før Tevez var «observert» i Milano. Ryktene viste seg senere å være usanne.

I et desperat forsøk på å kvitte seg med argentineren skal Manchester City ha gitt flere klubber tilbud om å kjøpe den overbetalte tribunevarmeren. Barcelonas trener, Pep Guardiola, var én av dem som takket nei til spissen.

- Vi så på muligheten, men vi har tro på at ungguttene i vårt eget akademi kan klare oppgavene som ligger framfor dem, sa Guardiola på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

Få oversikt: Her er alle Premier League-overgangene

Eto'o og Tevez?
Helt siden Tevez nektet å varme opp under en Champions League-kamp mot Bayern Munchen i september i fjor, har problemene hopet seg opp for den tidligere storscoreren. Siden den gang har han ikke spilt ett minutt for City, og ifølge SkySports har han vært i Argentina i over to måneder.

Til tross for at Milan-overgangen gikk i vasken, er det likevel ikke umulig at Tevez forsvinner fra Etihad Stadium i løpet av kort tid. Med andre retningslinjer for overgangsvinduet i Russland og Sør-Amerika, kan man for eksempel leke med tanken på Eto'o og Tevez som spissduo i den russiske klubben FC Anzhi Makhachkala. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere