Gå til sidens hovedinnhold

Huseklepp bes om å finne ny klubb

Landslagsspilleren var ikke med da Portsmouth-spillerne reiste på treningsleir mandag.

Oslo (ANB): Pompey-trener Michael Appleton skal bruke de neste ti dagene til å forberede spillerne sine til en ny sesong. Treningsleiren er lagt til Spania, men da flyet lettet mandag, manglet overraskende klubbens mest profilerte spillere.

Blant dem var Erik Huseklepp. Bergenseren er sammen med lagkompisene Tal Ben Haim, Liam Lawrence, Dave Kitson, Luke Varney, David Norris og Greg Halford plassert hjemme i England, skriver lokalavisen Portsmouth News.

Årsaken skal være at man håper de nevnte spillerne – som er klubbens best betalte – vil finne seg nye arbeidsgivere i løpet av kort tid.

Får treningsprogram
Michael Appleton bekrefter at klubbens aller største stjerner blir igjen hjemme – mens han selv tar med seg en tropp bestående av unggutter og mindre profilerte spillere til Spania.

– Tanken er at dette gir dem en sjanse til å finne nye klubber – selv om akkurat det ikke er lett. Det har vi sett de siste ti ukene, sier han.

– Samtidig mener jeg dette er en mulighet for dem til å flytte på seg, og sånn sett er det definitivt mest fornuftig at de oppholder seg i England framfor Spania, tilføyer han.

Portsmouth-ledelsen har for øvrig besluttet at utviklingstrener Guy Whittingham blir igjen hjemme – for å trene Huseklepp & co. i de øvrige spillernes fravær.

– Kanu slutter
Spørsmålet er om de aktuelle spillerne finner seg nye arbeidsgivere. Erik Huseklepp har vært koblet til både Brann og Rosenborg den siste tiden – og det skal også være interesse fra utlandet.

En som mest sannsynlig er ferdig i Portsmouth, er den nigerianske veteranen Nwankwo Kanu. Han har den siste tiden vært på ferie i hjemlandet – og har så langt ikke dukket opp i England igjen.

Portsmouth News skriver nå at Kanu skal ha gitt beskjed om at han sier opp sin kontrakt med klubben. (ANB)

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg