RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Huseklepp er agentløs

Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
Sist oppdatert:
- Usikker på hva jeg skal gjøre, sier Brann-juvelen.

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Erik Huseklepp (26) blomstret sent – men godt. Det store gjennombruddet kom i fjor, da bergenseren hamret inn 15 mål i Tippeligaen. Han var Norges heteste salgsobjekt, men til tross for koblinger til en rekke klubber i Spania, Frankrike og England har den hengslete eleganten fortsatt å ikle seg Brann-drakta.

Ikke engang to mål mot Frankrikes landslag, seiersmålet mot Portugal – samt 15 mål og målgivende i årets Tippeliga – har brakt 26-åringen til utlandet, og nå går teknikeren nye veier for å få fart i proffdrømmen:

1. september gikk avtalen med hans tidligere agent Stig Lillejord ut, og den er ikke fornyet. Ei heller har Brann-spilleren skaffet seg en ny agent.

- For tiden er jeg uten agent, ja. Jeg er i tenkeboksen, og er usikker på hva jeg skal gjøre nå, innrømmer Huseklepp overfor Nettavisen.

Ikke bitter på agenten
Han understreker at han fortsatt har et godt forhold til sin gamle agent, og at han ikke klandrer ham for at det ikke er blitt noen karriere i utlandet – ennå.

- Vi har fortsatt en god relasjon. Jeg vet at Stig Lillejord har jobbet mye for meg, og har gjort det han kan for å få meg ut av landet, sier Huseklepp til Nettavisen.

I vinter hadde han sjansen, da han kunne gått på en låneavtale med en opsjon på kjøp til franske Le Mans.

- Det var aldri aktuelt, jeg føler ikke at jeg er i en situasjon hvor jeg skal gå på lån til noen. De er i tillegg en fattig klubb, og da kan jo tenke seg hva det hadde blitt med den opsjonen.

Han holder nå alle muligheter åpne for framtiden.

- Etter tre år med agent uten at det ble noe, har jeg ikke lyst til å gå rett ut i noe nytt. Jeg får se litt hva som skjer framover, dette har jeg ikke tatt noen beslutning på, sier 26-åringen.

- Måtte stoppe og tenke på utlandet
At utenlandsdrømmen lever i beste velgående, er det likevel ingen tvil om.

- Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker meg ut, men det er ikke noe jeg går og tenker på hele tiden. Gjør jeg det, påvirker det også mine prestasjoner, og jeg kom til et punkt hvor jeg bare måtte droppe det.

- Jeg har det bra sånn jeg har det, og får også noen fine opplevelser her på landslaget, hvor jeg har hatt mange gode kamper.

Går for tosifret
Mildt sagt – med tre scoringer på sine tre siste landskamper, og seier i alle tre, er Huseklepp virkelig spilleren med flagget på brystet som er verdt å følge for tida. Samtidig har han heller ikke glemt Brann og serieinnspurten der.

- Det ser rimelig sikkert ut nå etter at vi vant Hønefoss-kampen.

- Og jeg har heller ikke gitt opp håpet om å få tosifret i år. Jeg har sju mål så langt, og det er fire runder igjen, minner Huseklepp om – med et svært så lurt glis om munnen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere