RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FERDIG: Erik Huseklepp er ferdig i Haugesund.
FERDIG: Erik Huseklepp er ferdig i Haugesund. Foto: Jan Kåre Ness (NTB scanpix)

Huseklepp ferdig i Haugesund - har signert for Åsane

Sist oppdatert:
Det bekrefter de to klubbene onsdag.

Erik Huseklepp og FK Haugesund er enige om å terminere spillerens kontrakt. Det bekrefter klubben på sine nettsider onsdag kveld.

Huseklepps kontrakt med Haugesund strakk seg i utgangspunktet ut 2018, men partene er enige om å avslutte forholdet allerede nå.

Angriperen har vært på lån hos Åsane siden i sommer, og har nå skrevet under på en permanent kontrakt for Obos-klubben.

- Erik har vært ærlig på at det er familiære hensyn som gjør at han ønsker seg tilbake til Bergen. Det har vi selvsagt forsøkt å være løsningsorienterte overfor. Etter å ha fått til et tidsbegrenset utlån i sommer har vi gjennom termineringen av kontraktsforholdet i dag fått en permanent avklaring som både klubb og spiller var i behov av, sier Jostein Grindhaug I FKH til klubbens nettsider.

Huseklepp selv er godt fornøyd med å bli Åsane-spiller.

- Det er veldig kjekt at vi fikk det i orden så tidlig. Det er utrolig kjekt å komme til Åsane, men samtidig så er det litt trist i forhold til Haugesund. De har vært fantastiske med meg. Jeg skulle ønske jeg kunne gjort enda mer når jeg var der, men av og til kommer andre ting i veien og da er det ting man ikke kan gjøre noe med. Da må man gjøre andre ting og jeg er ekstremt glad for at det ordnet seg her med Åsane, sier Erik Huseklepp til Åsanes nettsider.

Huseklepp fikk totalt 22 kamper i FKH-drakta, der 15 av kampene var i serien.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere