Huseklepp fnyser av Nannskog

Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

- Vanskelig å forutse at eieren skal bli tatt for svindel.

22.05.12 22:34

HOTEL BRISTOL (Nettavisen): Det var under Fotballkveld-sendingen på TV 2 sist søndag at den tidligere Stabæk-angriperen Daniel Nannskog uttalte seg svært kritisk til Eirik Huseklepps rådgivere og klubbvalgene han har gjort.

- Man kan vel virkelig sette et spørsmålstegn ved rådgiverne til Huseklepp. Bari, Portsmouth ... Ferdig snakket. Sug på den. Hva er det for noe? uttalte den tidligere tippeligaprofilen og levnet ingen tvil om hva han mente.

- Portsmouth et ok valg
Erik Huskelepp fikk med seg Nannskogs uttalelser og mener svensken burde sette seg litt bedre inn i situasjonen før han uttaler seg.

- Jeg tror han må se litt bak fasaden. Portsmouth var et ok valg i utgangspunktet. Det var vel ingen som kunne forutse at han russiske eieren skulle bli tatt for svindel, sier Huseklepp til Nettavisen.

Den norske landslagsangriperen har ingenting å utsette på jobben rådgiverne og agentene hans gjør.

- Mine agenter og de som var rundt, gjorde en veldig god research på alt før jeg dro til Portsmouth, så det er litt vanskelig å si noe på det.

- Null innsikt
27-åringen, som denne sesongen har vært på utlån fra Portsmouth til Birmingham, angrer heller ikke på sitt opphold i italienske Bari til tross for at lønnen hans lenge uteble og at det ble nedrykk til Serie B.

- Jeg fikk en mulighet, og jeg tok den. Jeg har spilt mot Milan, jeg har spilt mot Roma og mot Inter. Så det angrer jeg ikke på i det hele tatt, sier den tidligere Brann-spissen.

Også Huseklepps agent, Tore Pedersen, fikk med seg Nannskogs verbale angrep og svarte med følgende melding på Twitter søndag kveld.

«Bari hadde ikke jeg noe med. Og han har vel ikke akkurat spilt i toppklubber selv. Uansett en håpløs uttalelse av en med null innsikt.»

Forholder seg til kontrakten
Etter at det ble klart at Birmingham ikke kommer til å benytte seg av opsjonen på kjøp etter at utlånet var over, har landslagssjef Egil Olsen gitt klar beskjed om at Huseklepp bør finne seg en ny klubb.

Bergenseren er imidlertid ordknapp når han blir spurt om hva framtiden vil bringe.

- Nei, jeg har en kontrakt jeg må forholde meg til i Portsmouth, så jeg kan ikke si så mye mer om fremtiden min utover det. Jeg må bare se hva som skjer.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.