RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Huseklepp går ned i lønn

Foto: Tor Erik H. Mathiesen/SCANPIX
- Jeg har et ønske om å ikke gå gratis fra klubben min, forklarer Erik Huseklepp.

Torsdag skrev Erik Huseklepp under på en ny kontrakt med Brann. Spissen er dermed bundet til bergensklubben ut sesongen 2013.

- Jeg er fornøyd. Det er greit å få det ut av verden. Det skal bli godt å slippe de samme spørsmålene på hver trening. Nå kan jeg konsentrere meg om fotballen. Hadde jeg vært veldig egoistisk kunne jeg bare sittet ut kontrakten, men jeg har et ønske om å ikke gå gratis fra klubben min, sier Huseklepp til TV 2 Sporten.

TV-kanalen hevder at Huseklepp går ned en halv millioner kroner i året fra sin forrige lønnspakke, som ga ham 3,5 millioner kroner årlig.

Begge parter regner med at Huseklepp blir solgt før kontrakten er fullført.

- Erik er utrolig viktig for Brann. Det er den største profilen i Tippeligaen vi har sikret oss med videre, dessuten har hans lokale forankring stor betydning for klubben. Skulle han lykkes med å gå videre, så skal jeg være en av de første til å ønske ham lykke til, lover sportsdirektør Roald Bruun-Hanssen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere