RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Huseklepp scoret for Birmingham

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Men det ble kun ett poeng mot Cardiff.

BIRMINGHAM - CARDIFF 1-1:

Erik Huseklepp ble nesten den store helten på St Andrews da han scoret hjemmelagets eneste mål i oppgjøret mot Cardiff søndag ettermiddag. Gjestene kom riktignok tilbake og kampen endte til slutt 1-1.

Nordmannen startet på topp for hjemmelaget og skuffet ikke da han satte inn 1-0, 68 minutter ut i kampen.

Gjestene fra Wales svarte ti minutter senere og utlignet da Mark Hudson satte ballen i mål bak Boaz Myhill i Birmingham-buret.

Flere mål ble det ikke, og dermed ble det ett poeng til Birmingham som fortsatt kjemper om en plass i Premier League neste sesong.

Southampton leder klart med sine 78 poeng i The Championship, etterfulgt av Reading som har 73 poeng. Lagene er for øyeblikket favoritter til å kvalifisere seg for direkte opprykk.

Birmingham kjemper derimot med flere andre lag, deriblant John Carews West Ham, om en plassering innenfor topp seks som gir kvalifersing til Premier League.

Med dagens poengdeling ligger Birmingham nå på sjetteplass med 60 poeng.

Det er som vanlig veldig jevnt i kampen om kvalifiseringsplassene i ligaen og det kun målforskjellen som skiller Birmingham fra Blackpool og Cardiff på plassene bak.

Dagens målscorer, Huseklepp, er for øyeblikket i Birmingham kun på lån fra Portsmouth, men det spørs om ikke Birmingham vil la seg friste til å signere nordmannen på permanent basis skulle han fortsette å imponere slik han gjorde søndag.

Huseklepp har scoret til sammen åtte mål i årets Championship.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere