Huseklepps drømmemål avgjorde

Foto: Pa Photos

- Et av de fineste målene jeg har scoret, sier dagens mann i Portsmouth.

25.09.11 08:37

PORTSMOUTH - BLACKPOOL
1-0:

I sin femte kamp for klubben fra den engelske sørkysten fikk Huseklepp sitt første mål. Oppgjøret mot Blackpool, som spilte Premier League-fotball i fjorårssesongen, var målløst helt til kampuret tikket seg inn i siste ordinære minutt.

Da dukket nordmannen opp og sørget for en perlescoring. Huseklepp omtaler selv målet som et av sine beste noensinne, overfor Portsmouth FCs nettsted.

- Det var et av de fineste målene jeg har scoret, så jeg kan ikke klage! Det var viktig for oss å vinne og vi trengte virkelig poengene. Så dette gir en god følelse og vi er alle fornøyde, sier Huseklepp.

Portsmouth har hatt en treg start på sesongen, men klatret til 14.-plass på Championship-tabellen etter seieren.

John Carew kom på banen som innbytter da West Ham slo Peterborough 1-0 hjemme på Boleyn Ground. Lørenskogingen spilte 36 minutter for Carlton Cole, men klarte ikke å doble ledelsen Mark Noble ordnet allerede etter elleve minutter for West Ham.

West Ham ligger på fjerdeplass, og er kun to poeng bak tetalget Southampton.

Jonathan Parr ble sittende på benken hele kampen da Crystal Palace tapte 0-1 på bortebane mot bunnlaget Doncaster. Steffen Iversen var ikke med i kamptroppen til Palace. Londonklubben ligger som nummer tolv på Englands nest høyeste nivå etter åtte kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.