RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva betyr dette, John Terry?

Foto: Reuters/Scanpix
Kapteinen hinter om at spillerne i Chelsea er splittet.

Luiz Felipe Scolari (60) ble mandag avskjediget i Chelsea. Fjerdeplass i Premier League og en beskjeden fangst på åtte poeng på klubbens seks siste ligakamper, var nok til at Roman Abramovitsj hentet fram «dødsmasken».

Klubbens kaptein John Terry (28) er opptatt med det engelske landslaget, som onsdag møter Spania i en av ukens mest spennende landskamper. Under tirsdagens pressekonferanse ble det likevel stilt spørsmål om klubblaget.

Sjokkert
Og det var da John Terry kom med en uttalelse som kan tyde på at spillergruppen er delt.

- Han (Scolari) hadde min fulle støtte. Jeg er sikker på at to eller tre av de andre spillerne vil si det samme, sa midtstopperen.

Terry hadde ikke ventet at Scolari skulle få sparken etter bare sju måneder i jobben.

- Jeg ble sjokkert av det som skjedde. Jeg har sympati med Scolari. Han er en stor mann, men vi spilte ikke bra og det må uheldigvis han ta skylden for. Kanskje skulle vi spillerne fått mer av skylden, sa Terry.

Hiddink overtar
Det er ventet at Guus Hiddink overtar managerjobben, samtidig som nederlenderen fortsetter som landslagstrener for Russland. Hiddink har et nært forhold til Abramovitsj, hvilket gjør en sånn løsning mulig.

Chelsea bekreftet tirsdag at man er kommet til enighet med Scolari og hans støtteapparat. Ingen tall er bekreftet, men sannsynligvis har brasilianeren fått 7,5 millioner pund i kompensasjon.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere