RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hva blir sommerens overganger?

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Lluis GENE
Forlater Beckham Real Madrid? Hva skjer med Kluivert, Davids, Jardel og Larsson? Her er en oppsummering av ryktene, faktaene og spekulasjonene om sommerens overganger.

Det er snart tid for at overgangsvinduet åpner igjen i europeisk fotball, og tabloidpressen verden over er i full gang med de villeste spekulasjoner. Her er en liten oversikt over de heteste ryktene:

Vieri
At Christian Vieri skifter klubb, har det vært skrevet en god del om, og en sannsynlig kjøper av spilleren er Barcelona. Samme klubb selger kanskje Marc Overmars til Manchester City, og skal visstnok være interessert i å kjøpe Henrik Larsson fra Celtic.

Chelsea må kvitte seg med en del stjerner som ikke har slått til, og Mikael Forssell skal visstnok være aktuell for både Liverpool og Birmingham. Liverpool er også koblet til de franske stjernene Cisse og Mexes. Mexes er Juventus interessert i, og de skal også etter ryktene ha snakket med Arsenal angående David Trezeguet.

Ut med Anelka?
Anelkas dager i Manchester City kan være over, og Fulham skal være på banen. Francis Jeffers er utlånt til Everton, men får ikke lenger spille, og blir sannsynligvis solgt. Etter ryktene blir den nye arbeidsgiveren Birmingham. Wayne Rooney er koblet til United i en byttehandel med Nicky Butt og Diego Forlan, samt mer penger enn Liverpool-klubben har sett på åresvis.

Ifølge ryktene skal også City selge midtbanespilleren Joey Barton til Liverpool, som kanskje må selge Owen om han ikke skriver under ny kontrakt.

Inter Milan vil ha Patrick Viera, men det spørs vel om London-klubben selger til tross for at de vil kjøpe Jonathan Woodgate fra Newcastle. Celtic har tilbudt Roy Keane muligheten til å avslutte karrieren i Skottland som kongen av Glasgow, så spørs det hvor sint Keane er på Ferguson om det blir noe av.

Lucio
Og hva med Jaap Stam fra Lazio til AC Milan, Lucio fra Bayer Leverkusen til Chelsea, Antti Niemi fra Southampton til Arsenal, Ronaldo fra Real Madrid til Chelsea og Emile Mpenza fra Standard Liege til Werder Bremen? Vel, kun tiden vil vise...

Vi på vår side foreslår Morten Gamst Pedersen til nyopprykkede Norwich og Ardian Gashi til Newcastle, om ikke Bobby Robson var blind i oppgjørene med Vålerenga.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere