RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Hva får du for dette, Benítez?

Sist oppdatert:
Rafael Benítez rår over et latterlig lavt budsjett til spillerkjøp. Hvem ville du kjøpt?

Mange eksperter har tippet Liverpool på førsteplass foran årets Premier League-sesong. Etter tap i åpningskampen mot Tottenham, ser det ikke like lyst ut.

Legg til en gryende midtstopperkrise på Anfield og du skjønner at Rafael Benítez har mer enn nok å tenke på foran onsdagens oppgjør mot Stoke.

Hvem ville du ha kjøpt? Bruk kommentarfeltet under til å gi ditt innspill!

Både Jamie Carragher og Martin Skrtel måtte lappes sammen etter at de endte opp i samme duell under 1-2-tapet mot Tottenham søndag. I hvert fall førstnevnte er som friskmeldt å regne i troppen til Benítez.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Må stole på 18-åring
Daniel Agger er slått ut av ryggproblemer og Sami Hypiää har for lengst forlatt Anfield. Etter at Mikel San José (20) har blitt leid ut til Athletic Bilbao, står Daniel Ayala (18) igjen som eneste back-up på midtstopperplass.

Forsterkninger? Glem det.

Ifølge The Times har Liverpools spanske manager 2 millioner pund å rutte med etter å ha brukt 36 millioner pund på Glen Johnson og (skadde) Alberto Aquilani.

Det hjelper nemlig lite at salg av Xabi Alonso, Álvaro Arbeloa, Sebastian Leto, Adam Hammill, Jack Hobbs og Paul Anderson har brakt 38 millioner pund inn i klubbkassa.

Nye kontrakter
Fra eierne George Gillett Jr. og Tom Hicks’ ståsted vil man også måtte legge kontraktsforlengelsene til Fernando Torres, Steven Gerrard, Dirk Kuyt, Yossi Benayoun og Daniel Agger i potten.

INNENFOR REKKEVIDDE? Sol Campbell.
INNENFOR REKKEVIDDE? Sol Campbell.

Det høres kanskje ut som et gammelt utsagn nå, men det er faktisk ikke mer enn litt over to år siden Liverpool-eier Gillett uttalte følgende:

– Hvis Rafa sa at han ønsket seg «Snoogy Doogy», ville vi hentet ham.

Kanskje var det sagt i rusen etter at Liverpool hadde spilt seg fram til sin andre Champions League-finale på to år – selv om den siste av de to endte med tap?

Sol Campbell, kanskje?
Hva får man så for to millioner pund? Ikke stort.

Ryan Shawcross fra Stoke har blitt nevnt, men han skal være verdsatt til 8 millioner pund. Hull City har satt en prislapp på 10 millioner pund for Michael Turner.

En fri overgang for Sol Campbell fra Portsmouth, kanskje? Om ikke Newcastle overbyr Liverpool på lønna.

- Jeg vet ikke om for mange managere som er fornøyd med pengene de har til rådighet, fortalte Benítez til The Times i forrige uke.

Tydelig misfornøyd, han også.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere