*Nettavisen* Sport.

Hva gjør du her, Ronaldo?

Foto: Skjermdump/YouTube

«Jeg er verdensmester. Det er ikke du. Klovn!»

04.05.12 09:55

Onsdag ble det klart at Real Madrid kunne juble for gull i La Liga denne sesongen. Hovedstadsklubben har sju poengs forsprang på Barcelona med to runder igjen.

Cristiano Ronaldo har vært en svært viktig brikke på mesterlaget og portugiseren har vartet opp med totalt 44 ligamål så langt. Bare Lionel Messi er bedre.

I den viktige 3-0-seieren borte mot Athletic Bilbao, som skal spille finale i Europa League denne sesongen, satte Ronaldo inn ett av målene.

Men mens lagkameratene jublet for seier etter kampen, var portugiseren opptatt av å krangle med vertenes Javi Martinez. Kameraene fangets selvfølgelig opp disputten.

Martinez pådro seg to gule kort i løpet av kampen og ble sendt i dusjen i det 72. minutt. Etter kampen var Ronaldo tydelig irritert på den talentfulle spanjolen.

De to stjernene hadde en diskusjon seg imellom, som endte med at Ronaldo knyttet neven og hyttet i retning Martinez. Hvorfor er imidlertid tid ikke helt sikkert.

Martinez skal, ifølge spanske medier, ha sagt følgende til Ronaldo: «Du får ikke feire for mye. Jeg er tross alt verdensmester. Det er ikke du. Klovn»

Gesten Ronaldo vartet opp med var ikke ulik den Kjetil Rekdal nylig sendte i retning fjerdedommeren, etter at Aalesund hadde utlignet i en tippeligakamp mot Rosenborg.

Se video av episoden her:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.