«Hva har skjedd med Ibrahimovic?»

UTE AV SLAG: Zlatan Ibrahimovic leverte en heller svak forestilling i helgens ligakamp mot Reims.

UTE AV SLAG: Zlatan Ibrahimovic leverte en heller svak forestilling i helgens ligakamp mot Reims. Foto: Charles Platiau (Reuters / NTB scanpix)

Zlatans måltørke forbauser franske medier.

20.09.15 13:13

Bortekampen mot Reims lørdag ble en frustrerende opplevelse for Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske superstjenen er nå inne i sin lengste periode uten scoring i PSG-drakta. Ifølge L'Equipe har 33-åringen nå spilt 421 minutter uten å finne veien til motstanderlagenes nett.

Kampen lørdag var bare hans andre fra start i Ligue 1 siden sesongstarten. En knekade han har slitt med i lengre tid er kanskje en naturlig forklaring på formsvikten, men det demper ikke kritikken mot Ibrahimovic i Frankrike.

«Hva har skjedd med Ibrahimovic?» undrer storavisen L'Equipe, gjengitt hos Aftonbladet.

Svensken blir bare gitt karakteren 3 (av 10) på spillerbørsen samme sted. Parisernes største stjerne misset blant annet med en svak heading et stykke ut i andre omgang lørdag.

Ibrahimovic virker dog ikke som han er like bekymret over måltørken.

- Det føltes bedre i dag. Jeg kal bare score det første målet, så triller resten inn. Jeg må spille slik at jeg kommer inn i rytmen, kommenterer Zlatan via sin egen app.

En utlinging signert innbytter Edinson Cavani sikret Paris Saint-Germain ett poeng i hektiske sluttminutter.

Da hjemmelaget tok ledelsen med sju minutter igjen av ordinær tid, så PSG ut til å gå mot sitt første tap for sesongen. I alle fall i et kort øyeblikk.

Cavani skjøt inn 1-1 med et lavt skudd bare minuttet etter 19-årige Theoson Siebatcheus ledermål. Også Reims-måslcoreren kom inn i kampen som innbytter.

Cavani ble plassert på innbytterbenken fra start av trener Laurent Blanc, i likhet med storkjøpet Ángel Di María. Duoen kom inn i 65. spilleminutt for henholdsvis Lucas Moura og Ezequiel Lavezzi.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.