*Nettavisen* Sport.

Hva i all verden driver hun med?

Det tenkte nok USAs landslagsspillere.

28.05.12 12:23

HTML EMBED

USA - SKOTTLAND 5-1:

Natt til mandag møttes USA og Skottland til vennskapskamp i Jacksonville. Det ble en oppløftende affære for hjemmelaget.

Og det var kanskje greit at amerikanerne sørget for litt underholdning banen, for det som skjedde før oppgjøret var det ikke all verden å skryte av.

Sur nasjonalsang
Den 18 år gamle sangeren Victoria Zarlenga hadde fått i oppdrag å synge nasjonalsangen foran de fremmøttet på arenaen, men traff vel ikke helt med tonene.

Jenta, som er født og oppvokst i nettopp Jacksonville, leverte en meget sur versjon av den stolte nasjonalsangen, og ansiktsuttrykkene til noen av spillerne sa mer enn ord.

Ifølge TV-kanalen som produserte landskampen skal det ha vært en teknisk feil på ørepluggen til sangerinnen, og det skal ha vært grunnen til den sure sangen.

Se Victoria Zarlenga synge i videovinduet over!

Publikum så imidlertid ut til å ta det hele med knusende ro, og den lokale jenta fikk varm applaus, til tross for at hun ikke helt hadde dagen.

Den godeste Zarlenga skal også få plusspoeng for at hun både holdt maska, og leverte en sprudlene framføring av nasjonalsangen.

Herjet med skottene
På banen var det som nevnt andre boller. USA viste styrke mot skottene og gikk til slutt av banen med et imponerende 5-1-resultat over gjestene.

Landon Donovan sendte hjemmelaget i føringen etter fem minutter, før Michael Bradley la på til 2-0 bare seks minutter senere.

Et selvmål av Geoff Cameron sørget for redusering i det 15. minutt, men i andre omgang scoret Donovan to og Jermaine Jones ett for det amerikanske laget.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag